Data actualizării:
Data publicării:

Un tânăr fără permis, prins la volanul unei mașini furate

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un tânăr fără permis, prins la volanul unei mașini furate. FOTO: Freepik@ wavebreakmedia
Un tânăr fără permis, prins la volanul unei mașini furate. FOTO: Freepik@ wavebreakmedia
Un tânăr de 25 de ani a fost reținut după ce a fost prins la volanul unei mașini furate. Mai mult, acesta nici nu are permis de conducere.

Un tânăr de 25 de ani a fost reținut de polițiști după ce a fost depistat în trafic, în Agigea, aflat fără a deține permis de conducere la volanului unei mașini pe care o furase, a a informat vineri, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, transmite Agerpres.

Astfel, pe lângă furtul mașinii, tânărul este acuzat și de sustragerea diferitelor bunuri din autoturisme, precum și de instrigare la comiterea de infracțiuni de furt în formă continuată.

”În noaptea de 3 spre 4 august a.c., acesta ar fi sustras diferite sume de bani din două autoturisme, parcate în oraşul Techirghiol.

Ulterior, în noaptea de 8 spre 9 august a.c., ar fi sustras, din 2 autoturisme parcate în oraşul Techirghiol, mai multe bunuri, în valoare totală de aproximativ 800 de lei.

La data de 9 august a.c., bărbatul ar fi sustras, din oraşul Techirghiol, un autoturism aparţinând persoanei vătămate, o femeie, de 77 de ani.

Pe acest autoturism ar fi montat, ulterior, plăcuţe cu numere false de înmatriculare, sustrase de la un alt autoturism, din comuna Agigea.

În noaptea de 10 spre 11 august, bărbatul a fost prins în flagrant, în comuna Agigea, (...), în timp ce conducea autoturismul sustras la data de 9 august, (...).

În urma cercetărilor efectuate a reieşit că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, (...), şi că ar fi constrâns o femeie, de 20 de ani, să participe la comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Tânărul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi instigare la comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Urmează să fie prezentat, în ziua în curs, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Trei hoți de mașini, în arest pentru 30 de zile. Furau mașini parcate pe stradă și în curți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel