Data publicării:

Un tânăr din Suceava a fost reţinut de poliţişti pentru că a rănit o pisică

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sâmbătă, Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, a transmis că un tânăr care a săvârșit fapte de cruzime faţă de animale a fost reținut de polițiști. 

O femeie din municipiul Rădăuţi a sesizat poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, susținând că în data de 11 iulie, in intervalul orar 23:50 – 00:00, un grup, format din patru tineri, i-a ademenit pisica. Potrivit femeii, tinerii cu vârste cuprinse între 18 – 25 de ani au aruncat pisica care s-a izbit de pământ și a fost rănită.

A fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de rănire intenționată a animalelor. 

Lucrătorii Biroului pentru Protecţia Animalelor, alături de lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi şi Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti au întreprins activități în urma cărora au reușit să identifice și să stabilească identitatea tinerilor.

Potrivit sursei, cei patru sunt locuitori ai comunei Voitinel, iar autorul faptei are 18 ani.

Animalul a fost examinat de către medicul veterinar. 

A fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de 'rănirea cu intenţie a animalelor'. Tânărul a fost reținut în arrest pentru 24 de ore la IPJ Suceava.cPoliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel