Un tânăr din Argeș a fost înjunghiat de unchiul său din cauza unei facturi la curent
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tânăr din Argeș a fost înjunghiat de unchiul său din cauza unei facturi la curent / Foto: Pixabay
Un tânăr din Argeș a fost înjunghiat de unchiul său din cauza unei facturi la curent / Foto: Pixabay
Caz șocant în Argeș. Un bărbat și-a înjunghiat nepotul din cauza unei facturi la curent.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Buzoiești, județul Argeș, și-a înjunghiat nepotul, în urma unui conflict pornit de la o factură de curent, scrie ePitești.ro. Se pare că cei doi aveau branșament comun la curent, iar una dintre facturi l-a supărat pe bărbat.

Pe fondul consumului de alcool, agresorul a pornit o discuție cu nepotul, reproșându-i că acesta i-ar fura curent. La un moment dat discuția a degenerat, iar bărbatul a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe băiatul de 20 de ani. Victima a fost grav rănită. Tânărul a fost transferat de urgentă la spital și operat. Între timp, agresorul a fost reținut pentru tentativă de omor.

Polițiștii, precizări

"Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în urma unui conflict petrecut în localitatea Buzoești, un tânăr de 20 de ani ar fi fost rănit, cu un cuțit, de către unchiul său, de 50 de ani. Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești s-au deplasat cu operativitate la fața locului, bărbatul în cauză fiind condus la sediul poliției, iar victima, transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub aspectul tentativei de omor, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș. După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 26 spre 27 iunie, bărbatul, de 50 de ani, din Buzoești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.", a precizat IPJ Ageș.

Scene crunte: Viol și omor la Corbu

În noaptea de joi spre vineri, în localitatea Corbu din județul Constanța, un bărbat a fost omorât, iar fiica lui, violată, de un individ care a pătruns în casa lor, cu fața acoperită cu o cagulă. După comiterea faptei, individul a fugit. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat după apariția știrii în presă că anchetatorii au un cerc de suspecți. 

Contactat de DC News pentru o părere pe baza primelor informații, comisarul-șef (r) Mihai Untaru a spus, în primul rând că 'e un caz de competența Poliției'. Declarațiile comisarului Untaru, le poți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel