Un tânăr de 20 de ani, surprins de radar cu 197 km/h pe DN. Consumase și droguri
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Un tânăr de 20 de ani a fost surprins de polițiști cu aproape dublul vitezei legale în județul Mureș.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani din Reghin este cercetat penal de poliţişti după ce a fost depistat că circula cu 197 km/h, acesta aflându-se şi sub influenţa drogurilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, conform Agerpres.

Potrivit sursei citate, duminică, în jurul orei 12,20, poliţiştii Biroului Rutier ai Poliţiei municipiului Reghin au oprit pe DN 15A E578, pe raza comunei Lunca, un autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din Reghin, care circula cu o viteză de 197 km/h, pe un sector de drum cu limită de viteză maxim admisă de 100 km/h.

Rezultat pozitiv pentru THC-5



Acesta a fost testat cu Multi-Drug Screen Test, rezultatul fiind pozitiv pentru THC-5 (cannabinoide). Tânărului i-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea prezenţei de substanţe psihoactive în organism.

Amendă de 2.900 lei



Reprezentanţii IPJ Mureş au anunţat că faţă de acesta a fost aplicată o amendă contravenţională, în valoare de 2.900 de lei.

Totodată, poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Trafic intens pe litoral, dar și la munte. Update: Două accidente pe A2, opt mașini implicate

Circulaţia este restricţionată, duminică la amiază, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 57, în zona localităţii Nicolae Bălcescu din judeţul Călăraşi, unde a avut loc o tamponare între trei autovehicule, a anunţat Centrul Infotrafic.

Maşinile au fost deja extrase pe banda de urgenţă, iar traficul rutier se desfăşoară îngreunat, cu viteză redusă, pe ambele benzi, pe o distanţă de 3 kilometri.

Infotrafic recomandă şoferilor atenţie în efectuarea manevrelor, schimbarea benzii doar după semnalizarea intenţiei, rularea cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi mărirea distanţei de siguranţă între vehicule. 

Traficul rutier este îngreunat, duminică, pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 162, în apropierea localităţii Cernavodă, ca urmare a unei tamponări în care au fost implicate cinci autovehicule, a anunţat Centrul Infotrafic.

Maşinile au fost scoase pe banda de urgenţă.

Potrivit Infotrafic, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe cele două benzi, cu viteză redusă, pentru aproximativ 30 de minute, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel