Prieteni până la moarte. Un tânăr de 17 ani și-a pus capăt zilelor, după ce prietenul său cel mai bun a murit
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Prieteni până la moarte. Un tânăr de 17 ani și-a pus capăt zilelor, / Foto: Pixabay
Prieteni până la moarte. Un tânăr de 17 ani și-a pus capăt zilelor, / Foto: Pixabay
Un tânăr de 17 ani și-a pus capăt zilelor, după ce prietenul său cel mai bun a murit.

Tragedie în Anglia. Un tânăr de 17 ani și-a pus capăt zilelor, fiind devastat de durere, după ce prietenul său cel mai bun a murit, scrie Mirror. Callum Cunningham, din Wakefield, West Yorkshire, și-a pus capăt zilelor luni, 31 mai.

Moartea sa vine la doar câteva zile după ce unul dintre prietenii săi apropiați, Clayton Bottomley, în vârstă tot de 17 ani, a murit împreună cu tatăl său, David, în vârstă de 53 de ani, pe un șantier. Tatăl și fiul lucrau la clădirea Unity din centrul orașului Liverpool, pe 19 mai, când un lift de construcție extern s-a prăbușit în timp ce îl foloseau. Nu au avut nicio șansă. Bărbatul a murit acolo, iar fiul său Clayton a a decedat la spital, la doar câteva zile după tatăl său. Callum Cunningham nu a putut trece peste durerea pierderii celui mai bun prieten al său, așa că s-a sinucis. Prietenii săi și familia sunt devastați de durere. Acum, Taylor Hardwick, 18 ani, un amic de-al său, a creat o pagină de strângere de fonduri în memoria sa.

 

"Nu vorbim niciodată despre sentimentele noastre"

„A avut întotdeauna un zâmbet pe față și i-a făcut pe toți ceilalți să râdă.”, a spus Taylor despre Callum.

Cei doi au jucat rugby împreună. Taylor a transmis un mesaj prin intermediul căruia i-a încurajat pe oameni să vorbească despre sănătatea lor mintală atunci când au o problemă și simt că nu o pot rezolva fără ajutor. 

„Vreau ca oamenii să vorbească și să le spună celorlalți cum se simt. Noi, bărbații de multe ori încercăm să părem puternici. Vrem să arătăm bine și nu vorbim niciodată despre sentimentele noastre. Mulți dintre noi simțim că suntem de vină și că am fi putut face mai mult.”, a spus el.

Tânărul a povestit că ar fi vrut să prevină această moarte tragică a prietenului său, dar deși a vorbit zilnic cu el, nu și-a dat seama că va recurge la un asemenea gest.

"Am vorbit cu Callum în fiecare zi și l-am verificat, dar nu știam cum se simte și acum m-am împăcat cu asta. Nu am putut să știm.", a spus el.

VEZI ȘI: Doi tineri, dispăruți de o săptămână, au fost găsiți morți, îmbrățișați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel