Un tânăr acuzat că a aruncat un câine pe geam a murit
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Teerwelpen
Teerwelpen

Un cameraman de la un post de televiziune a fost acuzat, în luna septembrie anul trecut, că a aruncat pe geam câinele unei timișorence. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit, fără suflare, în apartamentul său. 

Ștefan Graur era unul dintre cameramanii implicați în marile proiecte ale trustului Pro. Tânărul a fost găsit fără suflare în propriul apartament. Prima ipoteză a fost cea a unei supradoze, însă este infirmată de familia acestuia. Urmează ca medicii legiști să decidă acest lucru.

Ștefan Graur și Cătălin Chicinaș, asistent de producție, au fost reclamați la poliție de o tânără care susținea că aceștia i-au aruncat câinele pe geam, scrie debanat.ro.

Ema Cătălina Georgescu, care stătuse în public la preselecţia pentru "Românii au talent", a declarat că îi cunoscuse acolo pe Graur și Chicinaș și se împrieteniseră. Cei doi au venit la ea acasă, la o petrecere. Tânăra a povestit că, înainte să plece din apartamentul ei, cei doi i-au aruncat câinele pe geam. "

Erau foarte nervoşi. Nu au băut decât o bere, dar se comportau foarte ciudat. La un moment dat, i-am rugat să plece acasă. În acel moment a luat câinele și l-au aruncat pe geam. Râdeau ca doi demenţi și mi-au spus că întotdeauna căţeii se întorc la stăpân", spunea Ema Cătălina Georgescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel