Un tânăr a murit după ce s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de un Mercedes și s-a lovit cu capul de un pom
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un tânăr a murit după ce s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de un Mercedes și s-a lovit cu capul de un pom / Foto: Pixabay
Un tânăr a murit după ce s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de un Mercedes și s-a lovit cu capul de un pom / Foto: Pixabay
Un tânăr a murit după ce s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de un Mercedes și s-a lovit cu capul de un copac, în Satu Mare.

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit pe un drum forestier din județul Satu Mare, după un gest inconștient. Bărbatul s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de un Mercedes, iar la un moment dat s-a lovit puternic cu capul de un copac, scrie Realitatea.net. Șoferul autoturismului consumase alcool.

Incidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 00.00, pe drumul forestier Brada. Se pare că șoferul în vârstă de 26 de ani a tractat trei persoane, un bărbat și două femei, pe un colac și o cameră auto. La un moment dat, toți trei s-au izbit violent de un copac situat pe marginea drumului. Bărbatul a murit, lovindu-se puternic la cap, iar cele două tinere au fost rănite. Una dintre ele se află la spital în stare critică, iar cealaltă are fractură de picior și contuzie de coloană. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. 

Doi adolescenţi traşi pe sănii de o maşină au alunecat şi s-au izbit de un alt autoturism, în Sibiu

Doi adolescenţi răniţi au fost transportaţi marţi seara la două spitale după ce au alunecat şi s-au izbit de un autoturism, fiind traşi pe sănii de o altă maşină, în localitatea Stejărişu, a anunţat Poliţia, transmite Agerpres.

'Accident rutier pe DC 20 din localitatea Ştejărişu (comuna Iacobeni). Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un conducător auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu maşina 6 sănii pe care se aflau mai mulţi tineri. Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic în vârstă de 38 de ani), moment în care 2 dintre sănii ar fi alunecat şi ar fi intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism.

Doi minori, de 14 şi 15 ani, aflaţi pe sănii, sunt răniţi. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr.

Băiatul de 14 ani a fost asistat medical şi transportat spre Sibiu de către echipajul SAJ, el prezentând o fractură de femur, în timp ce adolescentul de 15 ani a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Agnita de către echipajul SMURD, cu traumatisme la picioare.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel