Un tânăr a furat o locomotivă și a plecat cu ea la plimbare; garnitura GFR s-a deplasat din gara Medgidia, conform Club Feroviar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
FOTO: Pexels
FOTO: Pexels
Un tânăr în vârstă de 20 de ani a furat o locomotivă GFR din stația Medgidia.

Un tânăr a furat o locomotivă din Medgidia pentru a se plimba cu ea. Episodul cu pricina a avut loc miercuri după-amiază și, din fericire, nu s-a soldat cu victime, scrie Club Feroviar

În ciuda faptului că, din primele informații, nu avea nicio legătură cu Grupul Feroviar Român, tânărul a avut cunoștințele necesare pentru a conecta pantograful, ca mai apoi să reușească punerea în mișcare a locomotivei.

Tânărul ar fi reușit să intre în locomotivă, întrucât acesteia îi lipsesc încuietorile, scrie sursa citată. Poliția TF Medgidia l-a reținut pe tânărul în vârstă de 20 de ani, care ar fi avut ca scop doar să se plimbe.

Locomotiva din seria 43, fabricată de Rade Konkar, a fost implicată într-un alt incident cercetat de AGIFER, în 2021. 

Redacția DC News a contactat Poliția Constanța, dar nu am primit niciun răspuns până la momentul publicării acestui articol. Poliția Medgidia a zis că nu ne poate da informații și ne-a redirecționat către Poliția Constanța. Dacă vom primi un răspuns, vom reveni cu update.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel