Data actualizării:
Data publicării:

Un tânăr a fost arestat după ce a lovit cu o sabie un bărbat

Autor: Tiberiu Vasile | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un tânăr de 30 de ani din comuna Iana a fost reținut preventiv după ce a creat un scandal și a atacat un bărbat de 43 de ani cu o sabie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe data de 10 octombrie, la ora 19,40, în zona unui local de alimentaţie publică din localitatea Lunca, comuna Ghergheşti, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică, provocând scandal şi ar fi agresat persoana vătămată, lovind-o cu o sabie.

"În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La data de 15 octombrie 2024, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii bârlădeni au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a arestării preventive, pentru 30 de zile", precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii IPJ Vaslui.

Cercetările continuă în legătură cu săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel