Data publicării:

Un susținător a lui Putin strânge 25 de mii de euro pentru a achiziționa drone pentru armata rusă - Ce a primit în schimb este total surprinzător

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie de la Tima Miroshnichenko: Pexels
Fotografie de la Tima Miroshnichenko: Pexels
Un fanatic de război a strâns aproximativ 25.000 de euro, bani pe care acesta i-a cheltuit pentru a cumpăra drone chinezești pentru armata lui Vladimir Putin.

Un aprig susținător a lui Vladimir Putin, Mikhail Luchin, a plasat o comandă de drone la compania globală de vânzare cu amănuntul online, AliExpress, în încercarea de a sprijini trupele ruse care luptă în Ucraina.

Dar hackerii ucraineni de la Cyber Resistance Group au interceptat comanda și au modificat-o, astfel încât susținătorul rus să primească în schimb sute de dildo-uri și diverse alte jucării pentru adulți, potrivit Daily Star.

”În loc de drone, Misha va trimite acum invadatorului camioane cu dildouri, curele și alte lucruri utile fiecărui rus, pe care le-a comandat și le-a plătit cu cardul său pe AliExpress”, au spus aceștia.

Mikhail Luchin a plănuit inițial să returneze produsele primite și să-și ia banii, dar în cele din urmă compania Ali Express i-a refuzat cererea. În schimb, a apelat la un plan mai antreprenorial.

”Voi deschide un magazin de profil aici în Rusia, voi face profit de 300% și voi cumpăra de trei ori mai multe drone”, a declarat el, spunându-le adepților că ”ar fi bine să avem o rachetă Kalibr pe care să o lansăm aupra hackerilor”.

Cyber Resistance Group a declarat site-ului Inform Napalm: ”Suma totală a comenzii a fost de aproximativ 25.000 USD”.

„A strâns bani și i-a cheltuit pentru achiziționarea de drone pentru armata rusă. Așa că era important să o anulăm. Am decis să-i comandăm o grămadă de jucării”, au declarat hackerii.

Hackerii au dezvăluit că inițial doreau să folosească banii în beneficiul armatei ucrainene, dar au descoperit că nu există nicio modalitate de a schimba adresa de livrare, ceea ce înseamnă că orice comandau va fi trimis la casa lui Luchin.

”Deoarece cardul este legat de o anumită adresă, înseamna că toate bunurile din comandă vor fi livrate la adresa lui Luchin”, au adăugat ei. ”De aceea am decis să-i folosim fondurile în acest fel”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel