Un suceavean, arestat după ce a bătut doi polițiști cu pumnii și o bâtă. Le-a distrus și mașina
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Un bărbat din Suceava a fost arestat după ce a bătut un polițist cu pumnii și pe un al doilea cu o bâtă. El le-a distrus și mașina.

Incidentul a avut loc în seara zilei de 14 februarie în localitatea Dolhasca, scrie Monitorul de Suceava. Un bărbat s-a dus către mașina de poliție în care se aflau doi agenți în patrulare și i-a bătut. Unui polițist i-a tras un pumn în gură, iar pe celălalt l-a bătut cu o bâtă de lemn.  e. Apoi, cu aceeași bâtă a provocat distrugeri serioase mașinii de poliție. Polițiștii au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”În timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, în apropierea locuinţei sale, a exercitat acte de violenţă fizică faţă de doi agenţi de poliţie care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, lovindu-l pe unul dintre aceştia cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 3-5 zile îngrijiri medicale, iar pe celălalt cu pumnul la nivelul feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 4-6 zile îngrijiri medicale. În acelaşi context, folosind o bâtă din lemn, a lovit autospeciala de poliţie, folosită la intervenţie de către cei doi agenţi de poliţie, la nivelul geamului portierei stânga faţă şi peste oglinda stângă faţă, distrugându-le. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.822,82 lei”, se arată în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, pentru două infracțiuni de ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel