Un student îşi ameninţă profesorul cu o MACETĂ
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un student din Iaşi s-a filmat ameninţând un profesor că îi taie capul cu o macetă. 

„Sunt un student nedreptățit al profesorului drd. Abel-Albert Policiuc… Acesta este un mesaj pentru tine, după examenul la Statistică! Îți tai capul, cu acest cuțit de cinci kile…, în m… m…! Ai grijă cum te uiți pe temele alea! Știi cum îți taie capul acest obiect?!”, transmite, brutal și senin, tânărul Cristi-Mădălin Cerbu, conform bzi.ro

Profesorul, prima reacţie

„Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, conform sursei citate. 

Elevul a fost propus pentru exmatriculare. 

„Este studentul nostru, dar nu pot face public numele său din motive lesne de înțeles! Am văzut filmarea! Studentul a spus că a vrut să facă un pamflet…. A trimis doar unui prieten clipul, acesta trimițându-l pe un grup. De acolo, filmarea a fost transmisă mai departe și a ajuns inclusiv la mine. Vom vedea ce spune ancheta Poliției, deoarece colegul nostru a făcut deja o plângere oficială. Apoi, am decis în calitate de decan să convoc Consiliul de Administrație al Facultății. Decizia le aparține colegilor mei, dar propunerea mea este de exmatriculare a studentului. Este inadmisibil și de netolerat un asemenea gest și o asemenea atitudine!”, a precizat conf. univ. dr. Adrian Iftene, decanul Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel