Un student a încercat să se sinucidă când a văzut subiectul de examen
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de F1 Digitals de la Pixabay
Imagine de F1 Digitals de la Pixabay
Un student a încercat să se sinucidă în timpul unui examen, la scurt timp după ce a văzut subiectul primit. 

Un student la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor de la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava a fost protagonistul unui moment tensionat în timpul unui examen pe care îl susținea.

S-a întâmplat în dimineața zilei de luni, 31 mai, la scurt timp după începerea examenului.

Studentul a intrat în panică pentru că nu era sigur că știe subiectul de examen, motiv pentru care a scos un cuțit și și l-a pus la gât, amenințând că se sinucide. Profesorul aflat în sală a avut prezență de spirit și i-a cerut să se liniștească și să bage cuțitul înapoi în buzunar. Tânărul în vârstă de 22 de ani a fost cooperant și l-a ascultat, iar examenul a continuat fără alte incidente.

Studentul a fost internat la Psihiatrie 

La finalul testului, polițiștii l-au abordat pe student, i-au luat cuțitul și apoi l-au condus la spital. În timpul discuțiilor, tânărul a spus că urma un tratament de specialitate, pe care în ziua respectivă nu l-a respectat. 

La Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, studentul a fost evaluat de un medic specialist, iar mai apoi a fost transferat la Secția Psihiatrie și internat pentru tratament, scrie Monitorul de Suceava.

Un alt student a făcut infarct și a murit înainte de un examen, în Cluj

În luna ianuarie a acestui an, un student de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj a murit cu puțin timp înainte de a susține un examen online, scria stiridecluj.ro. Tânărul era în anul I la Jurnalism și nu s-a conectat live în momentul când trebuia să susțină lucrarea. 

Colegii tânărului nu au știut de ce acesta nu a mai intrat online cu profesorul și au aflat abia seara că a murit în urma unui infarct. Reprezentanții Universității au transmis un mesaj în urma acestei tragedii. 

”UBB regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate și orice pierdere a unui membru al comunității noastre e o tristețe pentru noi toți”, anunța atunci Universitatea.

În 2018, o studentă din Constanța a murit în timpul unui examen

Andra M., o tânără de doar 24 de ani, studentă la Facultatea de Drept a Universității Ovidius din Constanța, a sfârșit tragic sub ochii colegilor, în 2018. Totul s-a întâmplat brusc, în timpul susținerii unui examen.

'I s-a facut rău dintr-o dată. Am chemat ambulanța, medicii au încercat să o resusciteze, dar în zadar. Am înțeles ca ar fi facut infarct', spunea un martor, conform bzi.ro. Andra M. era membru activ al ELSA (Asociatia Europeana a Studentilor la Drept).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel