Un student a fost găsit spânzurat în camera de cămin, la Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Vașadi Viorel de la Pixabay
Un student de 21 de ani de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava s-a sinucis într-o cameră de cămin. 

Luni, la prânz, un tânăr de 21 de ani de la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava a fost găsit spânzurat, într-o cameră de cămin. Tânărul era din Liteni și a fost văzut ultima oară de colegul de cameră vineri după-amiază, scrie Monitorul de Suceava.

Colegul a plecat acasă, iar tânărul de 21 de ani a rămas peste weekend în cămin. Luni dimineață, ușa era blocată, tânărul nu răspundea și după mai multe încercări nereușite de a da de dispărut, s-a cerut ajutorul poliției. Din păcate, în interior tânărul a fost găsit spânzurat. 

Tânărul de 21 de ani era student în anul II, la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor din cadrul universității sucevene.

VEZI ȘI: Un elev din Vaslui s-a sinucis după o discuție aprinsă cu tatăl său

Studentul lua antidepresive

Ce se știe este că tânărul lua un tratament cu antidepresive și nu trecea printr-o perioadă foarte bună. Universitatea "Ștefan cel Mare" Suceava are cabinet de consiliere psihologică la care studenții pot apela oricând.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. De principiu, aceștia nu au suspiciuni privind condițiile în care s-a produs decesul.

Lămuriri suplimentare privind cauza decesului sunt așteptate de la medicii legiști care vor efectua necropsia, conform Monitorul de Suceava.

Cazuri similiare

Studentă din Iași, găsită spânzurată în cămin

În urmă cu aproximativ două luni, o studentă în vârstă de 23 de ani a fost găsită moartă în camera sa de cămin din Iaşi. 

„În jurul orei 20:00 am fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un cămin din zona Tudor Vladimirescu a fost găsită o tânără de 23 de ani posibil decedată. Potrivit primelor informaţii nu au fost găsite urme de violenţă fizică asupra victimei.”, au precizat reprezentanţii IPJ IAŞI, conform bzi.ro

Tânăra era din Botoşani, conform sursei citate. Aceasta era studentă în anul I. Alarma a fost dată de părinţii ei, care s-au alarmat pentru că tânăra nu răspundea la telefon. 

VEZI ȘI: Fetiță de 13 ani, găsită spânzurată. Medicii au reușit să o stabilizeze

Student dat dispărut, găsit spânzurat în județul Iași

În luna aprilie a acestui an, un student de 22 de ani din Iași, dat dispărut, a fost găsit spânzurat.

Tânărul a fost găsit spânzurat într-o pădure din localitatea Voinești, comuna în care a crescut, la câteva zile după ce a plecat de acasă și nimeni nu i-a mai dat de urmă. Familia a apelat la autorități, iar mai mulți prieteni s-au mobilizat pentru a-l găsi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel