Un șofer beat criță a făcut drifturi în parcare până l-a oprit Poliția
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un șofer beat criță a făcut drifturi în parcare până l-a oprit Poliția  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un șofer beat criță a făcut drifturi în parcare până l-a oprit Poliția / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Un orădean în vârstă de 46 ani a ajuns la sediul Poliţiei Oradea, după ce, beat fiind, s-a dat în spectacol în parcarea magazinului Jumbo.

Aflat la volanul unui Volkswagen, bărbatul a făcut drifturi până când un martor, de teamă că va răni pe cineva, a sunat la 112 şi a cerut poliţiştilor să vină să-l oprească. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, apelul la numărul de urgenţe 112 s-a înregistrat sâmbătă seară la ora 20.45.

"Polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat, în parcarea unui centru comercial de pe strada Ogorului din municipiul Oradea, un bărbat de 46 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu care făcea derapaje controlate", a explicat, luni, comisarul şef Fărcuţa, în informarea transmisă pe marginea cazului. 

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat că avea concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt ce înseamnă că în sânge avea o alcoolemie aproape dublă.

Ca urmare, şoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, el s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, precizează eBihoreanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel