Un șofer a rămas fără carnet în urma unui rezultat fals-pozitiv la DrugTest, după ce a luat un Nurofen
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
FOTO: Freepik
FOTO: Freepik
Un șofer de 19 ani a relatat cum a fost testat "pozitiv" la DrugTest după ce a luat o pastilă de Nurofen. Deși rezultatul analizei de sânge a fost negativ, permisul de conducere i-a fost suspendat.

"Pe data de 06.06, am fost oprit la un filtru, am efectuat testul și în urma unui Nurofen luat la o diferență de patru ore am ieșit pozitiv. O pastilă de Nurofen Plus. Am fost dus să fac testele, unde am fost ținut undeva la două ore. S-a întocmit un dosar penal pe numele meu. Mi-a fost reținut permisul, cu dovadă, fără drept de circulație", a povestit tânărul.

"Am primit rezultatele la probele biologice, după o săptămână, dar au trebuit plătite"

"Am primit rezultatele la probele biologice, după o săptămână, dar au trebuit plătite. 1488 de lei au fost. Rezultatul este negativ. După o lună de zile, în care am umblat în fiecare zi peste tot, de-abia azi am aflat că s-au trimti aceleași teste la Iași, să se mai facă încă o dată. Am înțeles că domnul procuror ar fi cerut să se administreze probele, din nou, la Iași. Și bănuiesc că trebuie să plătesc iar 1488 de lei către Iași", a afirmat acesta.

Tânărul explică faptul că are nevoie de permisul de conducere deoarece trebuie să-și ducă tatăl bolnav la spital pentru tratament.

"Tatăl este la pat. A avut operație de meninsc, care a fost nereușită. De atunci, de-abia cu cârjele, să zicem, că se mai descurcă puțin. În rest, deloc", spune tânărul de 19 ani, conform Antena 3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel