Data actualizării:
Data publicării:

Un şofer a intrat cu maşina într-un magazin, în Târgu-Jiu. "Așa l-a băgat GPS-ul". Altul a distrus intrarea unui restaurant din Focşani

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Un şofer a intrat cu maşina într-un magazin, în Târgu-Jiu. "Așa l-a băgat GPS-ul" / Foto: Pixabay
Un şofer a intrat cu maşina într-un magazin, în Târgu-Jiu. "Așa l-a băgat GPS-ul" / Foto: Pixabay

Un șofer a intrat cu autoturismul într-un magazin din Târgu Jiu, iar un al tânăr a distrus intrarea unui restaurant din Focşani.

Un șofer băut a pierdut controlul mașinii, în această dimineață, și a intrat cu autoturismul într-un magazin din Târgu Jiu. Atât magazinul, cât și mașina sunt grav avariate, dar, din fericire, nu au fost persoane care să necesite spitalizare. Zona a fost izolată, iar autoritățile au intervenit rapid, fiind scăpări de gaze.

"La data de 8 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Nistoreşti, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un perete al unui imobil. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat", au transmis polițiștii potrivit sabotorii.ro.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

"Așa l-a băgat GPS-ul"

Imaginile de la locul accidentului au fost postate pe reţelele de socializare, iar comentariile internauţilor nu au întârziat să apară. "Aşa l-a băgat GPS", "Ăsta-i talent deja", "A vrut omul să-și cumpere pantofi, deoarece bagase marfă!", sunt doar câteva dintre ele.

Totuși, pe lângă comentariile care arată că românii ştiu să facă haz de necaz, unii internauți au spus că nu mai există siguranţă nici pe trotuar. "Glumă, glumă, dar dacă cineva trecea în momentul respectiv pe acolo?", "Nu ai siguranţă .... nici pe trotuar! Graba şi neatenţia!", "Bine că nu a fost cineva pe trotuar acolo. Un criminal", au scris unii, potrivit Antena3.ro

Alt șofer a distrus intrarea restaurantului McDonald's din Focşani 

Un alt șofer, în vârstă de 27 de ani, a distrus intrarea restaurantului McDonald's din Focşani cu autoturismul, după ce a pierdut controlul volanului, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 7 decembrie, ora 21.44, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu uşile de acces ale unui restaurant fast-food din municipiul Focşani. Poliţiştii Biroului Rutier Focşani au stabilit că autoturismul a fost condus de un bărbat de 27 de ani", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit poliţiei, tânărul a fost testat cu aparatele din dotare cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive sau a consumului de alcool, rezultatele fiind negative. În urma evenimentului rutier, nu au rezultat victime, dar tânărul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 725 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel