Un șofer a fost amendat după ce camera video a confundat tricoul unei femei cu o plăcuță de înmatriculare
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels / Un șofer a fost amendat după ce camera video a confundat tricoul unei femei cu o plăcuță de înmatriculare
Pexels / Un șofer a fost amendat după ce camera video a confundat tricoul unei femei cu o plăcuță de înmatriculare
Un conducător auto a primit o amendă neobișnuită, după ce tricoul unei femei a fost confundat cu un număr de înmatriculare. 

David Knight a fost nedumerit când a primit o amendă pentru că mergea pe o bandă de autobuz din Bath - la aproximativ 120 de mile distanță de casa sa, scrie The Guardian. Constructorul și soția sa, Paula, care locuiesc în Dorking, Surrey, au fost amuzați când au examinat dovezile fotografice ale presupusei infracțiuni și au văzut o femeie cu cuvântul „Knitter” pe tricou, pe care computerul o încurcase cu plăcuța de înmatriculare a lui Knight, KN19TER, a raportat Daily Mail.

Numărul de înmatriculare al autoutilitarei sale Volkswagen este o trimitere la porecla sa, Knighter.      

Contravenția rutieră a unui...tricou

Notificarea privind amenda rutieră, emisă de Bath și consiliul North East Somerset, include o fotografie CCTV a podului Pulteney din Bath, unde a avut loc presupusa contravenție. O a doua fotografie prezintă imaginea unei femei purtând o mască de protecție, o geantă de mână peste umăr și un tricou pe care scria „Knitter”.               

Paula Knight, contabil, a declarat pentru Daily Mail că a contactat consiliul pentru a alerta oficialii cu privire la greșeala lor, iar aceștia au fost de acord să anuleze amenda de 90 de lire sterline. Presupusa infracțiune a avut loc în iunie, dar Knight, în vârstă de 54 de ani, nu a primit preavizul de penalizare decât luna trecută.                     

Autoritățiile s-au arătat amuzate

Paula Knight, de asemenea, în vârstă de 54 de ani, mamă a doi copii, a spus că administratorul secretariatului consiliului „a izbucnit în râs” când i-a adus la cunoștință eroarea. 

„Amenda a crescut deja de la 60 la 90 de lire sterline, deoarece nu plătisem în 30 de zile”, a declarat ea pentru Daily Mail. „Evident că nimeni nu se uitase la imagine și fusese generată de computer.”

Ea a adăugat: „Am râs mult despre asta. Nu aveam cum să plătesc pentru o femeie care mergea pe o bandă de autobuz cu un tricou amuzant. ”         

Te-ar mai putea interesa și: FOTO incredibilă de pe o șosea din România: Cum a cărat un șofer o mașină într-o... altă mașină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel