Un șofer a distrus trei Ferrari-uri. Mobilizare în Taiwan
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Taiwanezii se mobilizează pentru a ajuta un şofer epuizat, care a adormit la volan, distrugând trei Ferrari-uri.

Taiwanezii se mobilizează pentru a ajuta un tânăr şofer care a distrus trei Ferrari-uri, după ce - epuizat fiind, a adormit la volan - mişcaţi de costul uriaş al reparaţiilor pe care acesta trebuie să le plătească, informează AFP. Lin Chin-hsiang a adormit la volan în primele ore ale zilei de duminică pe un drum de munte, din apropierea capitalei Taipei, în timp ce livra tămâie templelor.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a distrus atât vehiculul de familie pe care-l conducea cât şi trei automobile Ferrari parcate de-a lungul drumului, în timp ce proprietarii lor erau plecaţi la o plimbare pe munte. 'A trebuit să adorm. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat', a declarat el pentru AFP, din magazinul de tamâie din Taipei, unde lucrează alături de mama sa. 'Voi lucra din greu pentru a plăti daunele', a dat asigurări el. Nimeni nu a fost rănit în incident, însă Lin va trebui acum să plătească o sumă impresionantă pentru reparaţii. Potrivit relatărilor din presa locală, dealerii Ferrari din Taipei au estimat reparaţiile la 12 milioane de dolari taiwanezi (340.000 de euro) - o sumă pe care tânărul ar putea-o achita doar în câteva decenii.

Fond de donații

Spre norocul său, municipalitatea din Taipei a creat un fond unde acesta poate primi donaţii, care au ajuns în prezent la 814.000 de dolari taiwanezi. Lin a povestit AFP că a trebuit să renunţe vara trecută la universitate pentru a-şi ajuta mama la magazin. Cum tatăl său a murit în urmă cu cinci ani, Li a fost nevoit să îşi ia şi un alt loc de muncă, la un restaurant din vecinătate, pentru a se putea întreţine.

Citește și: Michael 50. Omagiul Ferrari pentru campionul Schumacher

Potrivit mamei sale, în ziua accidentului, Lin a lucrat la restaurant până la ora 3:00, apoi a dormit pentru scurt timp înainte de a începe livrările la ora 5:00, deoarece ea nu se simţea bine. Impresionaţi de povestea tânărului, vecinii le-au sărit ajutor, oferindu-le propriile furgonete pentru livrări, iar preşedintele universităţii unde acesta studia i-a propus să îşi continue studiile gratuit. Lin a refuzat însă oferta, motivând că va trebui în continuare îşi ajute mama la magazin.

Citește și: SALARIU MINIM 2019. Anunț oficial din Guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel