Un șofer a ajuns erou în Italia, după ce a salvat 25 de copii din autobuzul cuprins de flăcări - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
 Un șofer a ajuns erou în Italia, după ce a salvat 25 de copii din autobuzul cuprins de flăcări  / Foto: Captură video Youtube
Un șofer a ajuns erou în Italia, după ce a salvat 25 de copii din autobuzul cuprins de flăcări / Foto: Captură video Youtube
Un șofer din Italia salvat 25 de copii din autobuzul cuprins de flăcări.

Un şofer din nordul Italiei  a ajuns erou după ce a salvat 25 de copii aflaţi în autobuzul pe care îl conducea şi care luase foc într-un tunel de pe o autostradă, potrivit media italiene, informează  Agerpres, citând DPA .

Pompierii au intervenit marţi dimineaţă pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră autovehiculul aflat pe drumul dintre Lecco, în extremitatea sudică a lacului Como, şi oraşul Lierna. Fotografiile surprinse la faţa locului prezintă autobuzul ars în totalitate, înconjurat de spumă pentru stingerea incendiilor.

Cauza probabilă a incendiului

În urma acestui incident, şapte copii au fost transportaţi de echipele de intervenţie la spital pentru analize, potrivit agenţiei de ştiri ANSA. Şoferul ar fi oprit în tunel după ce a observat că autobuzul avea o problemă şi i-a condus pe copii, care erau din zonă, într-un loc sigur. Un pompier a declarat agenţiei italiene de ştiri Adnkronos că o anvelopă a autobuzului ar fi explodat, ceea ce ar fi provocat incendiul.

Copiii se aflau în siguranţă la sosirea echipajelor de intervenţie. Preşedintele regiunii Lombardia, unde se află localitatea Lecco, a mulţumit pompierilor pentru eforturile depuse, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Eroul de la Iași a salvat o femeie care a încercat să se sinucidă 

O femeie din Iași a încercat să se sinucidă aruncându-se cu mașina în lacul Chiric din Județul Iași, la sfârșitul lunii trecute. Șoferița efectiv a plonjat cu tot cu autoturism în apa adâncă. Noroc cu un polițist local care se afla în zonă. Bărbatul a sărit după femeie pentru a o salva. Imagini difuzate de România Tv îl arătau pe polițist înotând spre femeie. Alți oameni de pe mal strigau spre victimă: "Stai acolo că vine acum să te ajute". Bărbatul a reușit în cele din urmă să o scoată pe femeie din apă vie și nevătămată. El a fost ajutat și de către martori. 

Chiar ea le-ar fi spus oamenilor legii că a încercat să se sinucidă. Ea ar fi recurs la acest gest pentru că s-ar fi aflat în depresie din cauza divorțului.  Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest și a rezultat faptul că șoferița era băută. Avea o alcoolemie uriașă, 1,9 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel