Un site de filme pentru adulți își elimină majoritatea videoclipurilor în urma unei anchete
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Polițiștii au ridicat mai multe dispozitive de stocare a datelor informatice
Polițiștii au ridicat mai multe dispozitive de stocare a datelor informatice
Site-ul de filme pentru adulți, Pornhub, își elimină majoritatea videoclipurilor după ce ancheta a dezvăluit abuz asupra copiilor.

Pornhub a eliminat majoritatea conținutului său, adică milioane de videoclipuri explicite încărcate de la utilizatori neconfirmați, în urma acuzațiilor că site-ul arăta videoclipuri cu abuz asupra copilului și comportament sexual neconsensual, scriu jurnaliștii de la CNN

Într-o postare pe blog luni, site-ul web a spus că „a adoptat cele mai cuprinzătoare măsuri din istoricul platformei generate de utilizatori”, inclusiv interzicerea utilizatorilor neverificați de a adăuga conținut nou și a eliminat tot conținutul încărcat anterior care nu a fost creat de partenerii de conținut verificați de Pornhub sau de membrii rețelei sale de artiști interpreți.

Modificările au redus numărul de videoclipuri de pe site de la 13,5 milioane de videoclipuri la puțin sub 3 milioane. În viitor, creatorii de conținut trebuie să fie verificați utilizând procesul Pornhub care implică încărcarea unei imagini cu numele lor de utilizator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel