Un schelet uman a fost găsit la un parc Universal Studios, chiar înainte de Halloween
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pxhere
Sursă foto: Pxhere
Un schelet uman a fost găsit într-un parc tematic al Universal Studios. 

Halloween-ul a sosit mai devreme, după ce un întreg schelet uman - încă purtând haine - a fost descoperit aruncat în afara unui parc tematic popular. Rămășițele înspăimântătoare au fost găsite în afara Studiourilor Universal din Japonia, când un membru al personalului care tundea copaci de-a lungul perimetrului parcului a găsit un craniu printre plante. Au fost chemați ofițerii de poliție care au efectuat o percheziție amănunțită a zonei cu câini care au dat restul scheletului.

Un ofițer a spus: „Am găsit posibil întregul scheletul și o pereche de pantaloni cu o centură pentru bărbați în aceeași zonă”.

Un caz similar a avut loc în 2020


Ofițerii urmează să efectueze o analiză a rămășițelor săptămâna viitoare pentru a afla cauza morții, a informat Kyodo News și The Mirror. Estimările timpurii au crezut că sunt despre un bărbat, de aproximativ 1,5 metri înălțime și de 60 sau 70 de ani. Un raport criminalistic a transmis că nu există niciun semn de fracturi sau urme de violență.

La începutul acestui an, a fost raportată prezența a două persoane ce împingeau cărucioare suspecte cu câteva momente înainte ca oasele umane să fie găsite în saci de gunoi aruncați într-un râu. Pe 27 august 2020, poliția a fost chemată în jurul orei 16:35, după ce rămășițe umane au fost găsite în doi saci de gunoi negri în râul Stour, lângă Meadow Gate și Croft Bridge din Sudbury, Suffolk, în 2020.

Un examen post-mortem nu a putut stabili cauza morții sau orice formă de identificare. Cu toate acestea, o cantitate mică de rămășițe umane suplimentare au fost recuperate ca urmare a căutărilor de-a lungul râului în săptămâna după ce sacii au fost găsiți.

Accident la parcul de distracții. Un adolescent de 14 ani a murit

Un băiat de 14 ani a căzut dintr-un aparat, atracție a unui parc de distracții din Florida, au declarat oficialii locali în martie. Membrii biroului șerifului și echipajele de urgență au răspuns la un apel joi seara la Icon Park, situat în cartierul turistic al orașului, de-a lungul International Drive. Băiatul a căzut din Orlando Free Fall, deschis la sfârșitul anului trecut.

Adolescentul a fost dus la spital, unde a fost pronunțat decesul, au declarat autoritățile. Nu au fost făcute publice detalii suplimentare despre adolescent sau despre incident. Află mai multe informații AICI

Parcurile din Disney World, mai profitabile ca niciodată

În ultimii doi ani, pe măsură ce stațiunea Walt Disney World din Florida și stațiunea Disneyland din California de Sud au ieșit din umbra pandemiei de coronavirus, compania a făcut o serie de schimbări care au crescut spectaculos preţul unui bilet per vizită. Lucru care nu poate fi decât profitabil pentru Disney. Cu toate că se limitează numărul de vizitatori iar participarea la parcurile tematice din SUA se menţine sub nivelurile prepandemice, acestea generează, spre surprinderea tuturor, vânzări record., scrie Wall Street Journal.

Rezultatele reflectă o schimbare strategică majoră din partea Disney, în care compania se concentrează mai puțin pe maximizarea cantității de vizitatori și mai mult pe câți bani cheltuiește fiecare vizitator, o abordare inteligentă - ar spune orice analist de piaţă. Îmbunătățirea experienței îi va determina pe vizitatori să petreacă mai multe ore – și, prin urmare, să cheltuie mai mulți bani în parcurile de distracţie. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel