Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii au pornit în căutarea lui
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii au pornit în căutarea lui / Foto: Pixabay
Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii au pornit în căutarea lui / Foto: Pixabay
Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania, după ce a oprit să meargă la baie.

Un român a ajuns subiect de știre după ce și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Femeia s-a trezit singură, speriată pentru că nu cunoștea limba și nu știa cum să îl găsească pe bărbat.

Mai exact, românul a oprit pe Autostrada A4, în estul Germaniei, în zona de odihnă Am Eichelberg, pentru a merge la toaletă. Deși femeia i-ar fi spus inițial că ea nu are nevoie să meargă la baie, între timp s-a răzgândit și a coborât din mașină. Atunci când bărbatul s-a întors, nu a observat că soția lui lipsește, așa că a pornit liniștit la drum, relatează Saechsische, potrivit Ziarul de Iași. Când femeia a revenit de la baie, nici urmă de mașină sau de soț. Speriată că a rămas singură într-un loc necunoscut, ea a cerut ajutorul autorităților, care au transmis ulterior că românca a suferit un șoc când a sesizat că bărbatul plecase fără ea, mai ales că nu cunoștea limba.

Poliția l-a găsit pe bărbat abia după câteva ore

Toate secțiile de poliție de autostradă din Saxonia au fost sesizate telefonic pentru a-l găsi pe bărbat. Au reușit să îl găsească abia câteva ore mai târziu. Se pare că pe drum bărbatul și-a dat totuși seama că soția lui lipsește din mașină, așa că s-a apucat să ia la rând toate locurile de parcare pentru a o găsi, dar își mai amintea exact locul unde a oprit..La primele ore ale dimineții, cei doi români au avut parte de o fericită "reuniune de familie", mai scrie sursa citată.

"Vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză", spune poliția germană, într-un mesaj transmis ca urmare a acestui incident.

Un bărbat a mers pe jos peste 450 de km ca să se calmeze, după ce s-a certat cu soția sa

Un alt caz atipic este cel al unui bărbat din Italia, care, fiind supărat pe soția sa, a plecat într-o plimbare, dornic să se calmeze. Înainte să fie oprit de polițiștii care verificau dacă oamenii respectă carantina în orașul Fano, acesta a parcurs peste 450 de kilometri. Cazul a făcut înconjurul lumii, fiind intens mediatizat la acea vreme. 

Concret, după ce s-a certat nevasta sa, bărbatul a mers pe jos timp de o săptămână. Oamenii legii l-au găsit în timp ce se deplasa pe marginea unui drum național, la ora 2 dimineața.

După ce i-au verificat numele, oamenii legii au aflat că bărbatul fusese dat dispărut de către soția sa cu o săptămână în urmă. Presa italiană a relatat că bărbatul a recunoscut că nu și-a dat seama că a parcurs o distanță atât de mare. El ar fi spus că în tot acel timp a primit mâncare de la oamenii întâlniți pe drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel