Un român i-a șocat pe britanici. Și-a ucis iubita cu o foarfecă pentru că nu i-a plăcut cum voia să se tundă
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un român i-a șocat pe britanici. Și-a ucis iubita cu o foarfecă pentru că nu i-a plăcut cum voia să se tundă / Foto: Pixabay
Un român i-a șocat pe britanici. Și-a ucis iubita cu o foarfecă pentru că nu i-a plăcut cum voia să se tundă / Foto: Pixabay
Un român din Anglia şi-a ucis iubita cu o foarfecă pentru că nu i-a plăcut cum voia să se tundă.

Caz șocant în Anglia. Un român a fost condamnat la 21 de ani de închisoare, după ce și-a înjunghiat mortal iubita cu o foarfecă. Vasile Bratu, în vârstă de 40 de ani, le-a mărturisit anchetatorilor că a ucis-o pe femeie pentru că aceasta voia să se tundă, iar el nu a fost de acord, scrie Realitatea.net, citând Ziare.com.

Tragedia a avut loc 4 aprilie, în baia din apartamentul femeii de 49 de ani, anunţa Poliţia Metropolitană din Londra. Potrivit sursei citate, victima, Constanţa Bunea, locuia împreună cu agresorul într-un bloc din cartierul Plumstead din Londra.

„Cuplul era împreună de trei ani. Cei doi s-au întâlnit online chiar înainte ca doamna Bunea să se mute în Marea Britanie, la muncă, în august 2019. Bratu, tatăl a trei copii, depindea de veniturile doamnei Bunea pentru a trăi.”, menţionează sursa citată.  

„Vasile Bratu a forţat-o să aibă un stil de viaţă nefericit. A controlat-o şi s-a folosit de ea pentru banii pe care îi câştiga. În mod tragic, ea nu a putut niciodată să recunoască situaţia ei şi a spus familiei sale că era mulţumită lucrând într-o brutărie românească din Londra”, a arătat procurorul de caz.  

Un bărbat din Dâmbovița și-a ucis mama bolnavă de COVID pentru a o scăpa de suferință, apoi s-a spânzurat

O altă crimă șocantă a avut loc în județul Dâmbovița, săptămâna trecută. Un bărbat din satul Speriețeni, din comuna dâmbovițeană Gura Șuții, și-a ucis mama, bolnavă de COVID, iar apoi s-a spânzurat. Potrivit anchetatorilor, acesta a lăsat și un bilet în care și-a gestul extrem.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a vrut să îi curme într-un mod brutal suferința mamei sale, infectată cu Covid, așa că a pus mâna pe topor. După ce și-a ucis mama, în vârstă de 69 de ani, bărbatul s-a spânzurat. 

Fapta bărbatului i-a șocat pe săteni. Bărbatul avea o stare materială bună, a deținut un magazin în sat și chiar voia să plece în Franța pentru a-și deschide o firmă. Poliția a deschis un dosar penal pentru omor, iar dosar este instrumentat acum de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel