Un român din Marea Britanie a pus lacăt pe raftul din bucătărie, ca să nu-i mai fie furată mâncarea: Așa e străinătatea, fraților, nu ne mai judecați / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Anuntul UK (Ionutpromovarii TikTok)
Foto: Anuntul UK (Ionutpromovarii TikTok)
Un român din Marea Britanie a arătat ce sunt nevoiți să facă ai noștri conaționali pentru a nu le mai fi furată mâncarea de către colegii de casă.

Deși unii consideră că în străinătate curge lapte și miere, iar diaspora românească are parte de un trai decent peste hotare, realitatea este cu totul alta, iar acest lucru este demonstrat de un român care locuiește în Marea Britanie. El a postat imagini cu dulapul din bucătăria pe care o folosește în comun cu alți oameni din casă, unde a trebuit să monteze un lacăt la raftul în care ține mâncarea, pentru ca aceasta să nu-i mai fie furată, transmite Anuntul UK pe Facebook, după ce a preluat informațiile distribuite de român pe TikTok.

„ Așa e străinătatea, fraților, nu ne mai judecați... și nu mai spuneți că suntem zgârciți dacă nu dăm de băut când venim în România... Că nu știe nimeni cât de grea e viața în Anglia. Cel puțin, la Londra, e plin de conaționali de-ai noștri care locuiesc în aceste condiții“, a spus Ionuț Oprea, stabilit în Marea Britanie.

El a explicat care a fost motivul pentru care un român a fost nevoit să monteze lacăt la un dulap din bucătărie. Incidentul s-a petrecut acasă la unul dintre prietenii săi.

„Băiatul a fost sincer și mi-a povestit... Prietena lui a făcut o tavă cu copănele și cartofi la cuptor... iar el când a venit acasă de la muncă și a vrut să se pună la masă ... a găsit copănele mâncate... Niciunul dintre colegii de casă nu a recunoscut nimic, iar el de atunci ține totul sub lacăt“, a mai zis Ionuț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel