Un român a fost rănit în atacul din Belgia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
belgia atac armat
belgia atac armat

Un cetăţean român a fost rănit în atacul din Belgia. Lui i-au fost acordate îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol, a comunicat, miercuri Ministerul Afacerilor Externe.

Autor: Elena Anghelina

"Cetăţeanul român a fost rănit uşor, fiind transportat la spital unde i-au fost pansate rănile, iar ulterior a fost externat. În acest moment, cetăţeanul român se află în afara oricărui pericol", a precizat MAE.

Cel puțin patru persoane au fost ucise și aproximativ 123 rănite în incidentul armat comis marţi la Liege, în sud-estul Belgiei. Un bebeluș de 17 luni și doi adolescenți de 15, respectiv 17 ani s-au numărat printre cei uciși.

Autorul atacului s-a sinucis trăgându-şi un glonţ în cap, a anunţat miercuri procurorul oraşului, Daniele Reynders. El a confirmat astfel informaţiile oferite de martorii oculari la scurt timp după tragicul eveniment. "Nordine Amrani s-a sinucis cu un glonţ în cap. Medicul legist a declarat că acesta şi-a tras un glonţ în frunte. El nu a lăsat niciun mesaj pentru a-şi explica gestul", a afirmat procurorul.

Citește și:

Incident armat soldat cu doi morţi şi 47 de răniţi în Belgia – VIDEO

Atacul armat din Belgia: Patru morţi, între care un bebeluş, şi peste 100 de răniţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel