Data publicării:

Un român a fost amendat și luat cu forța de polițiști pentru că a curățat zăpada de pe trotuar. Abia apoi s-a aflat cine era, de fapt / video

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Freepik
Freepik
Un bărbat din Roman a fost amendat și încătușat pentru c a curățat zăpada de pe trotuar.

Poliția din Roman a încătușat și amendat cu 1.800 de lei un bărbat care a curățat zăpada de pe trotuar, conform Ziarul de Iași care citează Monitorul de Neamț.

Romașcanul a vrut să ajute vânzătoarea unui magazin să curețe zăpada de pe trotuar, iar un echipaj de poliție care trecea prin zonă în acel moment i-a cerut acestuia să se legitimeze. 

Potrivit Roman TV; bărbatul a refuzat acest lucru, neînțelegând ce i se reproșează, după care între el și organele legii a izbucnit un conflict. Lucrurile au degenerat, iar bărbatul a fost încătușat, urcat cu forța în mașina Poliției Locale și amendat cu 1.800 de lei.

„Ce pregătire are ăla să poată încătușa un cetățean? Este un simplu paznic. Nu știu de ce le-au dat atâta putere hoții de la guvern“, a spus un martor la incident.

Ulterior incidentului s-a aflat că bărbatul încătușat de organele legii este decât romașcanul declarat ”Voluntarul anului 2023”, ca membru al Asociației ”Născută Înger”.

Youtube video image

„De ce refuzați să vă legitimați?“, a întrebat polițistul.

„Uite așa, că nu vreau!“, a răspuns bărbatul.

„Păi atunci, mergeți cu noi la secție ca să vă identificăm!“, a adăugat polițistul.

„Îmi spui de ce“, a spus bărbatul.

„V-am spus! Pentru că ați dat cu zăpadă pe carosabil!“, a precizat polițistul.

„Da, mă! Uite un infractor aicea“, a spus bărbatul care filmează incidentul.

„Dar ce a făcut mă?“, a întrebat un alt pieton.

„Că nu s-a legitimat. uite ce oameni nebuni. Sunteți nebuni, bă’! Omul e administrator aici. Îl iei ca pe un infractor de rând?“, a spus cel care filmează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel