Un regizor iranian a fost ucis de părinți pentru că nu s-a căsătorit până la 47 de ani
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de Roger Blomquist de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Roger Blomquist de la Pixabay
Un regizor de film din Iran a fost ucis și dezmembrat de părinți pentru că nu se căsătorise până la 47 de ani. 

Regizorul de film Babak Khorramdin, din Iran, în vârstă de 47 de ani, a fost ucis și dezmembrat de părinți, după o discuție aprinsă pe tema căsătoriei. 

Părinții lui erau supărați pe faptul că regizonul nu se căsătorise până la vârsta pe care o avea. 

Poliția a confirmat că Babak Khorramdin a fost ucis după ce s-a întors de la Londra în țara natală și a avut o discuție aprinsă cu părinții din cauza faptului că nu se căsătorise, scrie Metro.

După ce l-au ucis, părinții i-au dezmembrat trupul. Câteva părți din cadavru au fost descoperite într-o valiză, în cartierul Ekbatan din Vestul Teheranului. 

Agenția de știri Rokna a informat că părinții au mărturisit fapta. Totodată, ei au recunoscut și că și-au ucis fiica și ginerele cu ani în urmă.

Tatăl lui Babak Khorramdin a declarat că 'din cauza certurilor pe care le-am avut, l-am sedat duminică dimineață oferindu-i anestezice, apoi l-am înjunghiat mortal. Apoi i-am dezmembrat corpul și l-am aruncat în cel mai apropiat coș de gunoi, pe stradă, împreună cu soția mea.', potrivit presei iraniene. 

Părți din cadavru au fost puse într-o valiză și trei coșuri de gunoi. 

În urma unei percheziții la casa familiei, poliția a descoperit mai multe probe care arată cum s-a derulat totul. În prezent, părinții regizorului se află în arest, potrivit agenției Rokna, citată de Newsweek.

Bărbatul s-a întors în Iran pentru a preda regie de film

 

După ce și-a făcut studiile la Teheran, Babak Khorramdin s-a mutat la Londra pentru câțiva ani. El s-a întors în țara natală pentru a preda regie de film, relatează Arab News.

Babak Khorramdin era cunoscut pentru mai multe lungmetraje și scurtmetraje pe care le-a realizat, printre ele numărându-se Crevice, Hole și Oath to Yashar.

„Babak a fost cineast și acum câțiva ani l-am întâlnit deseori în cercurile culturale și artistice din Londra. Am auzit că îi era dor de familie și s-a întors în Iran, iar acum am văzut această veste oribilă și nu-mi vine să cred.”, a scris Parviz Jahed, cineast și critic, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel