Un proiect de anvergură naţională şi europeană, pe „Drumul Golgotei“ – Roşia Montană
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ionel-blanculescu
ionel-blanculescu

Asistam de mai multe zile la o dezbatere aprinsa pe tema proiectului Rosia Montana. Am luat la cunostinta de acest demers in urma cu mai mult timp, atunci cand doua mari personalitati ale lumii economice romanesti s-au raliat proiectului, sprijinind aceasta oportunitate pentru Romania.

autor: Ionel Blănculescu

Este vorba despre dl.prof. Ovidiu Nicolescu, profesor universitar la ASE, Presedintele Consiliului National al IMM, in opinia mea fondatorul managementului modern si stiintific in Romania,cea mai proeminenta personalitate a acestui domeniu-rege, cel menit sa dirijeze si sa conduca talente si resurse pentru obtinerea de valoare adaugata, care a si format pentru tara noastra si nu numai, manageri de exceptie, elite ale acestui exclusivist club, de conducatori de intreprinderi, de companii in general. De altfel, exigenta recunoscuta a dl.prof.Ovidiu Nicolescu, resimtita si de mine, pe propria-mi piele, in examenele sustinute in fata domniei sale, valoarea si probitatea morala si profesionala, in formarea de manageri, pentru mine a constituit garantia suprema ca sprijinul sau pentru proiect nu are la baza decat convingerea si nimic altceva.

A doua personalitate o reprezinta dl. Bogdan Baltazar, bancher national si international de elita, profund cunoscator al valorii economice, acolo unde aceasta se regaseste.

Pentru mine, sprijinul celor doi pentru proiectul Rosia Montana, a constituit un motiv extrem de solid si suficient pentru a trece de indata, la acea vreme, la analiza lui din punct de vedere tehnic, economic si de oportunitate.

Citeşte mai departe pe blanculescu.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel