Un primar și-a donat salariul pentru a oferi cadouri copiilor, de 1 Iunie, după ce Consiliul Local s-a opus: Nu puteam să trec peste această zi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ivan Samkov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Ivan Samkov)
Un primar a decis să renunțe la salariul său entru a le face copiilor cadouri de 1 Iunie. Decizia sa vine după ce Consiliul Local s-ar fi opus.

Edilul din Braniștea a avut grijă ca toți copiii din localitate să primească daruri de Ziua Copilului, scrie dbonline.ro. Primarul Mihai Vișinescu a renunțat la leafa sa după ce Consiliul Local Braniștea s-a opus acordării de cadouri elevilor și preșcolarilor de 1 iunie. 

"Am sărbătorit Ziua Copilului alături de elevii și preșcolarii comunei noastre, dar și de personaje îndrăgite! Chiar dacă săptămâna trecută Consiliul Local Braniștea s-a opus acordării de cadouri elevilor și preșcolarilor de 1 Iunie, nu puteam să trec peste această zi fără să îi sărbătorim cum se cuvine, așa că am decis sa le ofer copiilor aceste mici daruri din salariul și veniturile mele. Iar bucuria și zâmbetele copiilor au fost neprețuite, niciun efort nu este prea mare când vine vorba de sufletul unui copil! La mulți ani, tuturor copiilor!”, a transmis pe Facebook, primarul comunei Braniștea.

Vizite la MAI

La București, politicienii și-au deschis porțile în istituțiile pe care le conduc pentru a primi vizita micilor curioși. Copiii au fost primiți la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Capitală. Într-o postare pe Facebook, ministrul Lucian Bode a vorbit despre cum s-a desfășurat “Ziua porților deschise pentru copii” la sediul Ministerului Afacerilor Externe.

"O zi altfel la #MAI! O zi în care Ministerul Afacerilor Interne a fost „sub asediul” veseliei și exuberanței. “Ziua porților deschise pentru copii”, un eveniment aflat la cea de–a XII-a ediție ne-a adus din nou împreună, cu mic cu mare, să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului. Am avut un joc de roluri intitulat “ministru pentru o zi” în care, în mod simbolic, un copil a preluat comanda Ministerului Afacerilor Interne.

Cei mici și-au întâlnit eroii, au descoperit din tainele profesiei de polițist, jandarm, pompier, au aflat poveștile din spatele tuturor uniformelor structurilor Ministerului de Interne și au făcut parte din lumea lor, chiar și pentru o zi. Îi felicit pe toți angajații din MAI care au făcut posibil acest eveniment, care au pus suflet în organizare și au creat momente atractive, de neuitat și pline de suspans pentru cei mici.

Sunt convins că astăzi cu toții ne-am încărcat cu energia copiilor, iar bucuria sinceră și entuziasmul din ochii lor trebuie să ne responsabilizeze mai mult. Copiii au nevoie de noi pentru a le face lumea mai frumoasă și mai sigură!Grija pentru o copilărie fericită, pentru bunăstarea lor trebuie să fie sarcina prioritară a noastră, a tuturor“, a scris ministrul Lucian Bode pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel