Un preot din Botoșani a murit într-un accident grav de circulație. Avea 39 de ani
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
O tragedie a avut loc în această seară în județul Botoșani. Un preot a murit în urma unui accident. 

Un preot din judeţul Botoşani a decedat, duminică, în urma unui accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 282, care asigură legătura între localităţile Hăneşti şi Vlăsineşti, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, bărbatul în vârstă de 39 de ani conducea un autoturism dinspre Hăneşti spre Vlăsineşti, iar într-o curbă uşoară la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a impactat un cap de pod.

Era singur în autoturism



La momentul producerii accidentului, preotul de la parohia din localitatea Tudor Vladimirescu din comuna Avrămeni era singur în autoturism.

Bărbatul a suferit leziuni grave şi, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale sosite la faţa locului, el nu a putut fi salvat.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bistriţa-Năsăud: Fetiţă de 13 ani, găsită moartă în pădure, la Telciu

O fetiţă de 13 ani a fost găsită moartă, duminică, într-o râpă adâncă dintr-o pădure aflată pe raza comunei Telciu, după ce cu o seară înainte familia a anunţat Poliţia despre dispariţia ei, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Din primele informaţii, fetiţa ar fi plecat singură de la domiciliu. Familia i-a anunţat dispariţia sâmbătă seară, iar poliţiştii au căutat-o până în jurul orei 4 dimineaţa. Ulterior, corpul neînsufleţit al fetei a fost găsit de către un vecin într-o râpă adâncă de aproximativ 35 de metri.

"Ieri (sâmbătă - n.r.), în jurul orei 20,40, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au fost sesizaţi de o familie din Telciu, cu privire la faptul că fiica minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de la domiciliu. Poliţiştii au desfăşurat activităţi de căutare, însă, datorită vizibilităţii reduse, acestea s-au încheiat în jurul orei 4,00. La primele ore ale dimineţii, aparţinătorii au anunţat poliţiştii despre faptul că un vecin a găsit minora într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri, fiind din păcate decedată", a transmis IPJ.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să se stabilească, în urma necropsiei dispuse, cauzele şi modalitatea producerii decesului, precum şi împrejurările în care fetiţa şi-a pierdut viaţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel