România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 29 mai, 22:21
Un preot a DECAPITAT un om pentru a OPRI pandemia. Ce zeitate i-a poruncit
Un preot indian de 70 de ani a decapitat un om drept jertfă pentru a înceta pandemia Covid-19, după ce a fumat marijuana.

Un preot indian de 70 de ani a decapitat un om drept jertfă pentru a înceta pandemia Covid-19, după ce a fumat marijuana, conform Daily Mail.

Sansari Ojha, din Templul Brahmani Devi, i-a tăiat capul lui Saroj Kumar Pradhan, în vârstă de 52 de ani. Preotul hindus din zona Bandhahuda, India, și-a ucis victima pentru a mulțimi o zeitate, a spus el.

Decapitare cu un topor

 

Era ora 1 dimineața când preotul l-a decapitat pe Pradhan cu un topor, în altarul templului, după o ceartă.

Detectivul Ashish Kumar Singh a spus că Ojha era foarte băut în acel moment și s-a predat poliției în aceeași zi, după ce s-a trezit din starea de ebrietate. Polițistul a spus că Ojha a primit ordine de la o zeiță pentru a sacrifica un om pentru a pune capăt pandemiei.

O zeiță i-a apărut în vis

 

„Preotul a spus că o zeiță i-a apărut în vis și i-a cerut să sacrifice o viață de om pentru a pune capăt pandemiei”, a spus un polițist care lucrează la caz. „Astfel, pentru a face pe plac zeității, a decapitat un bărbat”.

Poliția a început o investigație, iar un lucru important este că cei doi bărbați, victima și atacatorul, fumau marijuana înainte de atac. „Este incredibil că, în secolul 21, oamenii încă se poartă în astfel de feluri barbare”, a spus un activist pentru drepturile omului, în legătură cu crima din India.

 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro