Un portar de 23 de ani a murit pe teren, după ce s-a ciocnit cu un jucător advers - VIDEO
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un portar de 23 de ani a murit pe teren, după ce s-a ciocnit cu un jucător advers  / Foto: Pixabay
Un portar de 23 de ani a murit pe teren, după ce s-a ciocnit cu un jucător advers / Foto: Pixabay
Doliu în fotbal. Un portar de 23 de ani a murit pe teren, după ce s-a ciocnit cu un jucător advers.

Încă un jucător de fotbal a murit chiar pe gazon, în timpul unui meci. Este vorba despre Alexander Shishmarev, portarul unei echipe din Rusia. Acesta avea 23 de ani. În timpul unui meci amical, tânărul s-a ciocnit cu un jucător advers. A căzut atât de rău, încât ciocnirea i-a fost fatală. Se pare că jucătorul a sărit să lovească mingea, portarul să evite un gol, iar în acel moment cei doi s-au ciocnit, iar jucătorul l-a lovit accidental cu picioarele în cap. Portarul a murit la scurt timp, scrie Russia Today.

„Este o tragedie pentru noi toți”, a declarat Alexander Gvardis, șeful federației locale de fotbal, despre incidentul care s-a petrecut pe stadionul „Baltika”.

Medicii s-au luptat o oră să-l salveze

Acesta a explicat că tânărul portar a sărit după minge și apoi s-a ciocnit de celălalt jucător și a fost lovit în zona gâtului. 

„O ambulanță a sosit pe teren la 15-25 de minute după apel”, a punctat acesta, transmițând că imediat după incident au intervenit medicii echipei.

Medicii de pe ambulanță au încercat timp de o oră să îi salveze viața tânărului, dar nu a reușit. Tânărul a murit.

Un fotbalist al CSM Zalău a făcut comoție cerebrală în timpul meciului

Un atacant al echipei CSM Zalău s-a prăbușit pe stadion în timpul meciului cu Progresul Șomcuta Mare.

Jurj urmărea o minge lungă, moment în care s-a izbit violent de un fundaş şi portarul advers. Meciul a fost întrerupt timp de aproximativ 15 minute, iar pe teren şi-a făcut apariţia şi o Ambulanţă SAJ şi o ambulanţă SMURD, echipajele acordându-i rapid primele îngrijiri medicale.

În cele din urmă, atacantul Zalăului şi-a revenit şi a fost transportat la spitalul din Baia Mare, fiind diagnosticat cu comoţie cerebrală. Colegii şi conducerea clubului au ţinut să-i dedice victoria.

“Îi dedicăm această victorie atacantului nostru, Sergiu Jurj care, în minutul 36, în urma unui contact cu un fundaș și portarul advers, a rămas inconștient pe gazon timp de câteva minute. În cele din urmă, jucătorul nostru și-a revenit, fiind transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul din Baia Mare. Însănătoșire grabnică, Sergiu Jurj”, este mesajul postat pe pagina oficială a clubului. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel