Un porc mistreț a devenit animal de companie pentru un cuplu din Belgia. "Ne-am atașat de el"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Gregory Guiot
Foto: Facebook, Gregory Guiot
Cine zice că nu poți avea ca animal de companie și un... porc mistreț?

Un cuplu din Belgia a adoptat un porc mistreț, iar legătura lor cu acesta s-a dovedit a fi atât de puternică încât animalul sălbatic a fost primit în căminul lor asemenea unui cățel sau pisică, relatează Irish Independent.

Gregory Guiot a descoperit animalul când acesta era doar un pui, în timpul unei partide de vânătoare, și a decis să-l îngrijească pentru o perioadă scurtă de timp. Un an mai târziu, porcul, botezat Oscar, a devenit o prezență plăcută în viața lui Gregory Guiot și a partenerului său. A fost bine hrănit, alintat, a dormit pe canapele iar acum cântărește 80 de kilograme. Oscar locuiește în continuare cu Gregory Guiot și beneficiază de propriul său spațiu, inclusiv un pat cu multe perne și o pătură. "Nu ne-am gândit să-l ţinem aici, ci doar să-l salvăm şi apoi să-i dăm drumul, dar ne-am ataşat de el", a declarat soţia lui Guiot, Tiffany Pierre.

Oscar a fost dus la o fermă într-o tentativă de a-l reintroduce în mediul său natural, însă acesta a refuzat să mănânce și, după o săptămână, soții Guiot au fost contactați să-l aducă înapoi. Odată ajuns din nou în sânul familiei, Oscar și-a recăpătat imediat apetitul și a fost  mai energic ca niciodată. În plus, este învățat să iasă în curte ca să-și facă nevoile, astfel că stăpânii nu sunt nevoiți să strângă după el în casă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel