Un pompier mehedințean, campion mondial la culturism
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: ISU Mehedinți
FOTO: ISU Mehedinți
La sediul Detașamentului de pompieri Drobeta Turnu Severin a fost zi de sărbătoare astăzi. 

Plutonierul adjunct Albert Mufturel a fost felicitat de conducerea instituției pentru rezultatele deosebite obținute în cadrul unei competiții internaționale. Pompierul a fost medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness, care s-a desfășurat în perioada 4 - 7 noiembrie în Spania.

Peste 1800 de sportivi, uniți de pasiunea pentru culturism și fitness, s-au întrecut în cadrul acestei competiții internaționale acerbe. Din lotul României, a făcut parte și pompierul din Mehedinți, care a demonstrat, și de această dată, că munca asiduă și dăruirea sunt atribute esențiale în atingerea performanței, acestea fiind răsplătite cu rezultate excepționale: două medalii de aur și o medalie de bronz.

Cum a reușit această performanță

 

Spiritul competitiv, dorința de autodepășire, pregătirea temeinică și susținerea emoțională l-au propulsat pe Albert în fruntea clasamentului, reușind să obțină titlul de campion mondial și campion mondial absolut la categoria “Master Men's Classic Bodybuilding 40-44 years, 80 kg", dar și medalia de bronz la categoria “Men’s Bodybuilding 40-44 ani, 90kg”.

”Rezultatele obținute de campionul nostru întăresc credința că limitele pot fi depășite atunci când dai dovadă de seriozitate, implicare, perseverență și determinare, compensând, totodată, eforturile susținute depuse de către acesta de-a lungul anilor. Putem spune despre colegul nostru că dorința de a-și depăși limitele i-a dat forța să atingă cele mai înalte culmi ale succesului, pilonii acestuia fiind pregătirea asiduă, disciplina riguroasă, voința de fier și sacrificiul. Îl felicităm pe Albert pentru rezultatele deosebite, tăria de caracter și modestia de care dă dovadă indiferent de împrejurare”, spun colegii săi de la ISU Mehedinți. 

Mentalitate de învingător

 

Mentalitatea de învingător s-a conturat odată cu începutul carierei profesionale, pe timpul intervențiilor în situații limită, Albert fiind, timp de 10 ani, comandantul echipajului de descarcerare. Atunci când s-a ivit oportunitatea de a face parte din nou înființata echipă de scafandri-salvatori, pompierul mehedințean a răspuns fără ezitare noii provocări, hotărât să-și testeze limitele. S-a evidențiat și pe acest segment, reușind să devină șeful echipajului de scafandri al ISU Mehedinți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel