Un polițist din Vaslui a fost bătut cu poșetele de două femei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay
Un polițist din Vaslui a fost bătut cu poșetele de două femei. Bărbatul a fost trântit pe jos și s-a ales cu hainele rupte. 

Scene incredibile în județul Vaslui. Un polițist din Murgeni a fost bătut cu poșetele de două femei și trântit pe jos. Femeile au fost reținute pentru 24 de ore, împreună cu șoferul mașinii în care se aflau.

Totul s-a întâmplat după ce echipajul de poliție a oprit o mașină în care se aflau trei persoane din Murgeni. Când unul dintre polițiști a anunțat că șoferul va fi sancționat pentru că nu avea asigurarea obligatorie la mașină, cele două femei au ieșit din mașină și l-au lovit cu gențile în cap, scrie publicația Vremea Nouă

Polițistul a scos din dotare spray-ul lacrimogen, iar cele două femei s-au urcat în mașină și au fugit. La un moment dat însă, s-au oprit și au ridicat pietre de pe marginea drumului. Toți trei au aruncat cu pietrele către polițiști și mașina de poliție. 

Apoi, au fugit din nou. Polițiștii au chemat întăriri și, în scurt timp, agresorii au fost prinși. Incidentul a fost surprins de camera corporală a polițistului, iar filmarea a devenit probă la dosar.

Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 2 septembrie, să fie trimiși în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

CITEȘTE ȘI: Dialog halucinant cu polițiștii: Băi tâmpitule, eu nu sunt beată! În Germania, dacă bei o bere, ai voie să conduci

VEZI ȘI: Doi polițiști din Maramureș au ajuns la spital după ce au fost bătuți

Doi polițiști care au încercat să aplaneze un conflict în localitatea Lăpușel, județul Maramureș, au ajuns la spital, bătuți. Agresorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru ultraj. 

Totul s-a întâmplat pe 20 august, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat un scandal în localitatea cu pricina. La fața locului s-a deplasat un echipaj format dintr-un agent și un polițist local, conform vasiledale.ro

Bărbatul de 38 de ani care făcea scandal a devenit recalcitrant la vederea polițiștilor și i-a atacat. Unul dintre oamenii legii a fost lovit cu pumnul în față, iar celălalt a fost îmbrâncit și aruncat într-un gard. Acesta din urmă s-a tăiat la o mână. 

Ambii polițiști au fost preluați de echipajul medical și transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare.

(Citește continuarea articolului AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel