Un polițist din Giurgiu a cerut șefilor un porc de 160 de kg pentru Crăciun, după o farsă a colegilor
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ Pixabay
Foto ilustrativ Pixabay
Un polițist de la Poliția Rutieră Giurgiu a cerut șefilor să i se „repartizeze”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, un porc de 160 de kilograme. Totul a pornit de la o glumă făcută între colegi.

Conducerea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu a primit, împreună cu mapa zilnică, și un document care a creat agitație. Un agent de poliție a cerut șefilor, pentru Crăciun, un porc a cărui greutate este calculată proporțional cu vechimea sa. Pentru că el lucrează de patru ani la Serviciul Rutier Giurgiu, a solicitat un porc de 160 de kilograme. 

Surse citate de Giurgiu News spun că documentul s-a dovedit a fi urmarea unei glume făcute între colegi. 

Încă nu este clar cum a ajuns respectivul document în mapa cu cele pe care șefii din IPJ ar trebui să le semneze zilnic. 

Totuși, aceleași surse precizează că în trecut au existat rapoarte reale în acest sens, dar că nu au ajuns spre avizare la superiori. Acestea erau realizate de Paști și se cereau miei, nu porci.

În documentul ajuns în spațiul public se arată: "Am onoarea să expun următoarele: Vă rog să aprobați repartizarea unui porc de Crăciun conform Ordonanței nr. 114/2018 din data de 17.11.2021. Având în vedere că am o vechime de patru ani la Serviciul Rutier Giurgiu, aș dori să aibe greutatea în jur de 160 kg. Față de cele expuse, rog dispuneți."

CITEȘTE ȘI: Polițiștii locali din Cluj care ar fi agresat un cerșetor și apoi l-ar fi mituit cu 500 de lei ca să tacă, reținuți 

VEZI ȘI: Un polițist din Vaslui a fost snopit în bătaie de un individ căruia îi ceruse să poarte masca

În Piața Centrală din Vaslui, un polițist a fost snopit din bătaie pentru că i-a cerut unui individ din Muntenii de Jos să poarte mască în spațiile închise. După o luptă ca în filme, în care polițistul local și-a apărat cu dârzenie “obiectivul din supraveghere”, a urmat un lung șir de gafe ale procurorilor care, după ce inițial l-au reținut pe agresor pentru ultraj 24 de ore, i-au dat drumul fără să fie prezentat cu mandat de arestare preventivă.

În schimb, comunitatea a reacționat dur, arătând că astfel de comportamente nu trebuie încurajate. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Polițist local din Galați, bătut de o femeie într-o stație de autobuz

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel