Un pilot de ocazie a ameninţat că va prăbuşi un avion mic peste un supermarket în SUA
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie de la Nur Andi Ravsanjani Gusma, Pexels
Fotografie de la Nur Andi Ravsanjani Gusma, Pexels
Un pilot al unui avion de mici dimensiuni a ameninţat că va intra în plin într-un magazin Walmart din statul Mississippi, în Statele Unite.

Poliţia americană a decis evacuarea magazinului şi a unei staţii de benzină aflată în apropiere. Poliţia din oraşul Tupelo a precizat că a fost notificată despre un incident şi după ce au ajuns unde de afla magazinul au intrat direct în negocieri cu pilotul.

"Având în vedere mobilitatea avionului, zona de pericol este chiar mai mare decât oraşul Tupelo", au declarat poliţiştii americani.

Imaginile video postate pe media sociale, dar pe care Reuters nu le-a putut verifica imediat, arată un avion de mici dimensiuni care zboară în cercuri la joasă altitudine, scrie Rador. 

Zboruri fără copii. Asta cere o tânără enervată de micuții care plâng în avioane. "Aș plăti atât de mulți bani"

O tânără a revoltat internetul, după ce a cerut zboruri doar pentru adulți, pentru a nu mai fi deranjată de copii în avion.

O americancă a cerut companiilor aeriene să ofere zboruri fără copii, după ce a avut un zbor în care a fost deranjată de prezența micuților, scrie LadBible.

Morgan Lee, o femeie din Florida, a postat pe TikTok un videoclip în care spune că a avut o experiență deosebit de chinuitoare cu un copil căruia cu siguranță nu i-a plăcut călătoria.

"De ce nu există zboruri doar pentru adulți? Aș plăti atât de mulți bani pentru asta", a spus ea cu videoclipul postat, vizionat acum de peste 650.000 de ori.

Tânăra de 24 de ani a adăugat: "Zborul a durat trei ore și am ascultat asta tot timpul. Am căști împotriva zgomotului, copilul avea cu mult peste cinci ani și s-au așezat direct în spatele meu și îmi dădea cu piciorul în scaun, în timp ce mama sa dormea".

Val de critici pe internet



Lee, care locuiește acum în Viena, Austria, a deschis o adevărată controversă pe internet, mulți părinți criticând-o pentru faptul că nu este empatică și că este atât de deranjată de niște copii.

Un utilizator a spus: "Și acesta este motivul pentru care oamenii/părinții/mamele au anxietate când ies din casă. Pentru că nu se acordă înțelegere".

O altă persoană a comentat sarcastic: "Săraca de tine. Inima mea se bucură pentru tine și pentru numărul de ore în care ai îndurat strigătele altui om. Sper că ești mai bine acum".

Un alt utilizator a subliniat că dacă vrea să plătească "atât de mult" pentru zborurile fără copii, există o soluție: "Se numesc avioane private și poți rezerva un zbor privat și plătești cât vrei să ai avionul pentru tine".

Unii părinți au criticat-o mult mai dur și au spus că videoclipul postat de Lee este "dezgustător" și "cretin". Totuși, nu toți părinții au fost împotriva ei. Unii părinți au spus că vor plăti și ei în plus pentru a avea puțină pace și liniște.
O persoană a spus: „Ca mamă, vreau și eu un zbor numai pentru adulți”.

Un sondaj din 2017 a confirmat că mulți oameni își doresc același lucru ca Morgan. Potrivit Business Insider, jumătate dintre părinții care au luat parte la studiu au considerat că ar trebui să stea într-o secțiune desemnată pentru confortul celorlalți. Unele companii aeriene internaționale precum Malaysia Airlines, AirAsia, Scoot Airlines și IndiGo au introdus deja zone fără copii.

Scandal în avion. O femeie a bătut un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față 

Scandal în avion. O vârstnică l-a luat la bătaie pe un însoțitor de zbor după ce acesta i-a luat băutura din față. Femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a devenit agresivă și l-a lovit pe angajat în timpul zborului din Manchester spre Rhodes, scrie Daily Mail. Se pare că aceasta a fost vizibil deranjată de faptul că însoțitorul de zbor i-a luat gin tonic-ul.

Femeia, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost apoi escortată în afara avionului de către poliție, după ce piloții au fost forțați de scandal să devieze avionul spre Munchen, Germania.

Pensionara ar fi devenit furioasă în timpul zborului după ce nu i s-a mai dat șampanie gratuită. Apoi s-a spus că aceasta comandat un gin tonic, dar un membru al echipajului i-a luat băutura, după ce a devenit din ce în ce mai agresivă. Videoclipul arată un bărbat aplecându-se spre un scaun și încercând să o calmeze pe femeie. Însoțitorul de zbor a fost filmat în timp ce încerca să țină brațele femeii, care încerca să îl lovească, înainte de a se așeza pe scaunul de lângă ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel