Un pensionar s-a săturat să ceară o trecere de pietoni pentru soția sa cu dizabilități, așa că a pictat una. Cum au reacționat autoritățile
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Caz emoționant. Un pensionar care a cerut autorităților în repetate rânduri, o trecere de pietoni pentru soția sa cu dizabilități, a decis să picteze singur una.

Un bărbat din Marea Britanie a cerut primăriei în repetate rânduri ca în apropierea zonei în care locuiește să fie pusă o trecere de pietoni. Pensionarul a venit cu această solicitare pentru soția sa cu dizabilități, care nu putea traversa strada din cauza numărului mare de mașini. A fost refuzat, așa că a decis să ia singur atitudine. Phillips, împreună cu ajutorul a doi prieteni, a pictat o trecere de pietoni pentru soția sa, acțiune care a durat ore întregi, scrie The Sun.

„Trecerea a fost acolo timp de patru zile și a fost respectată de mașini, care au oprit pentru a permite oamenilor să treacă. A funcționat și a făcut drumul mai sigur”, a mai povestit bărbatul.

Totuși, atunci când fapta bărbatului a ajuns și la urechile autorităților, trecerea de pietoni a fost desființată, iar pensionarul amendat. Patru zile s-a bucurat soția sa de trecerea de pietoni pictată cu dragoste de el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel