Un pensionar care merge cu skateboardul a devenit senzaţie pe internet / Video VIRAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Un pensionar care merge cu skateboardul a devenit senzaţie pe internet / Captură Video: Max Timukhin Instagram
Un pensionar care merge cu skateboardul a devenit senzaţie pe internet / Captură Video: Max Timukhin Instagram
Un pensionar în vârstă de 73 de ani din Rusia a devenit senzaţie pe internet după ce o înregistrare video în care acesta merge pe skateboard prin Sankt Petersburg a devenit virală, informează DPA.

Igor se dă cu skateboardul din 1981, a precizat surfistul Max Timukhin, cel care l-a filmat pe bătrân şi a publicat videoclipul pe Instagram. Timukhin a povestit pentru publicaţiile din Rusia cum l-a văzut pe pensionar întâmplător, pe când se afla în maşină, la semafor.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Max Timukhin (@timukhinmax)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Max Timukhin (@timukhinmax)

'Am parcat, mi-am luat skateboardul şi m-am îndreptat către el'. Timukhin i-a oferit lui Igor echipamentul lui de sport, dar bătrânul a spus că este 'o prostie' întrucât skateboardul lui este mai bun. Internauţii şi-au exprimat admiraţia pentru bătrânul care merge pe skateboard în secţiunea de comentarii a videoclipului. 'Dumnezeule, sper să am şi eu încheieturi aşa de sănătoase când voi avea 73', a scris un internaut pe Instagram. 

Alte imagini virale de pe internet

Pe rețelele de socializare s-au viralizat imagini cu o mașină de pompieri cuprinsă de flăcări în timpul unei intervenții. O mașină de pompieri a brigăzii de intervenție din orașul Davis, California, a fost cuprinsă de o perdea de flăcări în timpul unei intervenții la incendiile care devastează zona de la începutul lunii. Un video filmat din cabina mașinii arată cu ce se confruntă pompierii în timpul misiunilor. 

În imagini (care nu au sonor) se vede cum la un moment dat cabina pompierilor este complet înconjurată de flăcări și scântei, pentru ca, după câteva secunde, să se poată vedea o altă mașină de intervenție, la circa 10 metri distanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel