Un pasager al cursei Bologna - Iași a fost transportat la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pexels
Pexels
Un pasager al cursei aeriene Bologna - Iași a fost transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul zborului. 

Unuia dintre pasagerii cursei aeriene Bologna - Iaşi, un bărbat în vârstă de 53 de ani, i s-a făcut rău în timpul zborului, motiv pentru care a fost solicitat prin serviciul 112 un echipaj medical, a anunţat, vineri, coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, relatează Agerpres. 

Ea a declarat presei că, în timpul zborului, bărbatul a acuzat dureri abdominale, greţuri şi vărsături. În momentul în care aeronava a ajuns pe Aeroportul Internaţional Iaşi, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical şi o autospecială de terapie intensivă mobilă.

"Pasagerul avea etilism acut şi colică biliară. A fost transportat în UPU de la Spitalul 'Sf. Spiridon'", a mai spus Diana Cimpoeşu. 

Un avoin Tarom a aterizat de urgență la Timișoara

O cursă Tarom ce a decolat pe 21 ianuarie din București, cu destinația Timișoara, s-a întors din zbor după ce unui pasager i s-a făcut rău, relata România TV. 

Deasupra Serbiei, o femeie a acuzat stări de rău și chiar a leșinat. Acesta și-ar fi pierdut cunoștința pentru câteva momente, a mai precizat sursa citată. Piloții au luat decizia de a devia avionul de la cursa inițială și au aterizat de urgență pe Aeroportul din Timișoara. 

Echipele medicale au intervenit de urgență pe pista aeroportului de unde au preluat pasagerul. Femeia a fost testată și s-a constatat că era infectată cu coronavirus, potrivit Antena 3. Aceasta participase la o înmormântare.

Avion BlueAir rămas la sol

Potrivit Antena 3, la începutul lunii iunie, un zbor al companiei aeriene Blue Air, care călătorea de la București la Timișoara, s-a întors din drum chiar înainte de decolare. Conform informațiilor, la bordul avionului s-a auzit un zgomot puternic, pasagerii s-au panicat și decolarea a fost oprită. O echipă tehnică a venit la fața locului și a luat decizia ca aeronava să nu mai decoleze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel