Un parc natural din Wales, distrus de turiști. Au lăsat în urmă gunoaie și și-au făcut nevoile în spațiile de relaxare
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
În imagine calea ferată din parcul natural Snowdonia / Sursă foto: Facebook - Snowdonia National Park
În imagine calea ferată din parcul natural Snowdonia / Sursă foto: Facebook - Snowdonia National Park
Un traseu montan din Țara Galilor a fost vandalizat de turiștii englezi, care au lăsat în urmă mai mult decât gunoaie. 

Una dintre cele mai populare trasee montane din Țara Galilor a fost „acoperit cu fecale umane” și gunoi, în timp ce vizitatorii s-au înghesuit în zonă de Paște, a spus un ghid montan pentru BBC. Ghid al ținutului Snowdon, Gemma Davies, a spus că a surprins un bărbat care își făcea nevoile pe linia de cale ferată a muntelui.

Ea a spus că a fost „total dezgustată” de starea potecii Llanberis sâmbătă dimineața, locația devenind o adevărată toaletă în aer liber. Cu toate acestea, autoritatea Parcului Național Snowdonia a spus că nu a fost raportat nimic neobișnuit.

Plajele și parcurile au fost invadate de localnici și turiști

Cu temperaturi în Țara Galilor mai ridicate decât în ​​Grecia, Turcia și sudul Italiei, vizitatorii s-au înghesuit pe plajele și parcurile naționale din Țara Galilor.

Davies, care a condus sâmbătă o excursie la răsăritul soarelui pe cel mai înalt munte din Țara Galilor și a spus că problema este atât de gravă, încât trebuia să-i avertizeze pe oameni să „aibă grijă la caca”.

Ghidul a susținut că toaletele din la vârf au fost închise împreună cu cafeneaua și „nu erau toalete disponibile în partea de jos, după o drumeție de șapte ore”.

„Erau multe fecale în pahare de hârtie, sub pietre și, în timp ce coboram, era pe potecă”, a adăugat Davies.

Priveliște oribilă în sălbăticia parcului

În timp ce ea și un grup de vizitatori coborau, au rămas uimiți de ceea ce au văzut.

„Am prins un tip care mergea la toaletă pe linia de cale ferată. Ș-a tras repede pantalonii și a încercat să evadeze rapid. Dar eu văzusem deja, grupul meu văzuse deja. Și a trebuit să trecem pe lângă”, a spus Davies.

Majoritatea amenzilor oferite au fost pentru parcare necorespunzătoare, parcul național introducând doar locuri de parcare cu rezervare prealabilă în unele locuri pentru a încerca să rezolve problema aglomerării.

Cu toate acestea, poliția din North Wales a declarat că a depistat o serie de vehicule de pe A5 lângă Llyn Ogwen, la Nant Ffrancon Pass, în județul Conwy, pentru că sâmbătă reprezentau un pericol pentru alți utilizatori ai drumului. Nimic până la acest moment despre persoanele care au vandalizat parcul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel