Un pantograf al unei locomotive CFR a topit firul de contact din stația Brașov. Circulația se desfășoară în condiții speciale
Data publicării:
Autor: Tudor Polojan
WhatsApp
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik
Trafic feroviar afectat de un deranjament tehnic produs de un tren de călători în stația Brașov.

CFR SA informează că traficul feroviar pe ruta Dârste – Brașov se desfășoară în condiții speciale din cauza unui incident în care pantograful locomotivei trenului IR 1541 a topit firul de contact din stația Brașov. Acest incident afectează liniile de la 4 la 8 din stație.

Personalul SRCF Brașov intervine pentru înlocuirea firului și realimentarea cu energie electrică. Trenul IR 1541 va fi repus în circulație cu ajutorul unei locomotive trimise de către companie.

"Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar pe relația Dârste – Brașov se desfășoară în condiții speciale, cu redirecționarea anumitor trenuri prin Brașov Traj, sau staționarea temporară a altor garnituri, după ce pantograful locomotivei trenului IR 1541 a topit firul de contact aferent liniei 5 din stația Brașov. Acest deranjament afectează inclusiv liniile de la 4 la 8 din stația Brașov.

Personalul de specialitate al SRCF Brașov intervine cu o drezină pantograf pentru înlocuirea firului de contact topit și realimentarea cu energie electrică a celor 5 linii din stația Brașov.

Pentru reînscrierea în circulație a trenului IR 1541 operatorul național CFR Călători va trimite o locomotivă de ajutor.

Menționăm faptul că trenurile IR 1634, IR 1645, IR 11634 și R 3028 care au fost redirecționate, până la această oră, să circule prin Brașov Triaj vor înregistra întârzieri, față de graficul normal.

De asemenea, facem precizarea că în staționare temporară, până la finalizarea intervențiilor, sunt trenurile IC 531, IC 532 și R 3503, oprite în gările Bod, Dârste și Brașov.

CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru remedierea operativă a deranjamentului și reluarea traficului în condiții normale, în cel mai scurt timp posibil.", se arată într-un comunicat al CFR SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel