Data publicării:

Un obiect misterios, de mari dimensiuni, a fost găsit pe o plajă din Australia. Este considerat ca fiind periculos / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Polițiștii australieni au rămas uluiți de apariția unui obiect misterios „neidentificat” care a fost adus de apă pe o plajă din Australia de Vest. 

Uriașul obiect metalic a fost găsit de localnici pe plaja Green Head, la aproximativ 250 km nord de Perth.

Autoritățile de stat și federale investighează obiectul, care este considerat ca fiind periculos, iar poliția a cerut oamenilor să păstreze distanța de siguranță.

„Vrem să asigurăm comunitatea că suntem implicați activ într-un efort de colaborare cu diferite agenții de stat și federale pentru a determina originea și natura obiectului”, a spus poliția într-un comunicat, potrivit BBC.

Locuitorii au spus că cilindrul are o lățime de aproximativ 2,5 metri și o lungime cuprinsă între 2,5 și 3 metri, a raportat postul public din Australia.

Expertul în aviație Geoffrey Thomas a spus este posibil ca obiectul să fie un rezervor de combustibil de la o rachetă care a căzut în Oceanul Indian, în ultimele 12 luni. Ipoteza ar fi fost confirmată, parțial, și de agenția spațială australiană, care a spus că va lua legătura cu alte agenții internaționale

Agenția Spațială Australiană a spus că este posibil ca cilindrul uriaș să fi căzut dintr-un „vehicul de lansare spațială străină” și că va menține legătura cu alte agenții internaționale.

Au existat unele speculații că cilindrul ar fi putut face parte din MH370 - un avion care a dispărut în largul coastei de vest a Australiei în 2014, cu 239 de pasageri la bord.

Expertul în aviație Geoffrey Thomas a spus că nu există „nicio șansă”.

„Nu face parte dintr-un Boeing 777 și adevărul este că MH370 a fost pierdut în urmă cu nouă ani și jumătate, așa că resturile sale ar prezenta o uzură mult mai mare”, a spus Thomas.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel