Un ministru, cu bicicleta la spital pentru a naşte
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Julie Anne Genter, ministrul pentru femei din Noua Zeelandă (Partidul Verde), a ales să meargă spre spitalul unde urma dea în curând naştere primului său copil... pe bicicletă, informează AFP. 

Deşi aflată în a 42-a săptămână de sarcină, Genter (38 de ani), o impătimită ciclistă şi totodată ministru asociat pentru transporturi, a făcut duminică pe două roţi drumul de un kilometru dintre domiciliul său şi Spitalul Municipal din Auckland, acelaşi spital public unde, pe 21 iunie, a născut şi premierul Jacinda Ardern, în prezent deja întoarsă la atribuţiile sale.

'Frumoasă dimineaţă de duminică pentru un drum cu bicicletă, către spital, pentru inducerea naşterii. A sosit momentul, uraţi-ne noroc', a scris pe Instagram ministra.

Noua Zeelandă susţine transportul ecologic

'Partenerul meu şi cu mine am pedalat pentru că nu era suficient spaţiu în maşină', a glumit Genter pe reţelele de socializare, ataşând o poză în care poate fi văzută pe bicicletă. 'Acest lucru m-a făcut să fiu în cea mai bună stare posibilă', a dat asigurări ea, precizând că s-a dus la spital pentru a naşte.

Guvernul de centru-stânga al Noii Zeelande susţine puternic ideea unui transport ecologic. O purtătoare de cuvânt a Partidului Verde a declarat luni după-amiaza că Genter nu născuse încă.

Vezi și: Noul procuror-şef al DNA. Chirieac: Un singur om a făcut dreptate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel