Un miliardar român i-a lăsat pe englezi fără replică. Ce scrie presa britanică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Iniţial, informaţia a fost publicată duminică de Sunday Times, iar miercuri, la trei zile distanţă a fost preluată şi de Daily Mail.

Ioan Niculae, patronul echipei Astra şi cel mai bogat om din România, conform Forbes, a apărut şi în presa britanică, după ce a vânat un elefant în Africa de Sud şi a plătit pentru a-l împăia şi transporta în ţară.

dailymail.co.uk scrie că Ioan Niculae a plătit 20.000 de lire sterline pentru a primi acceptul să vâneze elefantul şi alte 30.000 de lire să-l împăieze şi să-l aducă în România. Finanţatorul Astrei a vânat alte 18 animale, care vor fi împăiate la rândul lor şi transportate în ţară. Dacă cele mici vor veni pe cale aeriană, leii şi elefantul vor fi îmbarcaţi la Durban şi vor ajunge în ţară pe cale maritimă. Costul total al procesului se ridică la 60.000 de lire, adică 75.600 de euro.

Taxidermul englez Delter Ochsenbein povesteşte pentru Daily Mail procesul de împăiere. "E o activitate care necesită mult timp. În viaţă, animalul cântăreşte aproximativ patru tone şi jumătate, dar după ce este "golit" şi se instalează interiorul de fibră de sticlă ajunge să cântărească doar jumătate de tonă", detaliază taxidermul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel