Data publicării:

Un microbuz s-a blocat într-un pasaj rutier din Arad. Șoferul și alte cinci persoane au fost rănite

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Șase răniți după ce un microbuz s-a blocat într-un pasaj rutier din Arad.

Șase persoane au fost rănite, miercuri seară, după ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de grinda unui pasaj rutier din municipiul Arad și a rămas blocat când a vrut să treacă pe sub acesta, pentru că limita de înălțime este de doi metri, scrie Agerpres.

Accidentul a avut loc sub pasajul rutier peste calea ferată care leagă centrul municipiului Arad de cartierul Grădişte.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), în microbuz se aflau 10 persoane, iar șase dintre acestea au fost rănite din cauza impactului violent. Un bărbat în vârstă de 25 de ani, care este chiar șoferul microbuzului, a fost transportat la spital, iar celelalte cinci victime, care au răni ușoare, au primit îngrijiri la locul accidentului, pentru că nu au vrut să meargă la spital.

Pasagerii din microbuz au afirmat că șoferul era atent la ecranul dispozitivului GPS și nu a observat indicatorul care limitează înălțimea vehiculelor la doi metri pentru trecerea sub pasaj.

”În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a transmis IPJ Arad, potrivit presei locale.

Citește și: Accident grav în Bacău. Doi copii au murit. Mașina avea anvelope de vară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel