Un medic veterinar român a murit după o boală cumplită luată într-o fermă de porci din Danemarca
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Doliu
Doliu
Un tânăr medic veterinar român a murit în Danemarca după ce a contactat o boală agresivă care i-a afectat mai întâi pielea și apoi i-a atacat organele interne. Totul s-ar fi întâmplat după ce a fost expus unui antibiotic foarte puternic. 

Iuliam Echimov, un medic veterinar în vârstă de doar 27 de ani a decedat după ce nevoia unui câștig mai mare  l-a împins să muncească la o fermă de porci din Danemarca.

Concluzia medicilor după efectuarea necropsiei este descrisă pe stiridiaspora.ro. 

Tânărul medic veterinar se simțea atât de rău încât a revenit în România, fiind internat la spitalul din Iași. El s-a stins în chinuri cumplite, după ce boala i-a afectat toate organele interne. Boala a fost dezvoltată după expunerea prelungită la un antibiotic foarte puternic pe care era obligat să îl pună în hrana porcilor.  

O boală cumplită 

Diagonisticul a fost pus în timp ce tânărul veterinar era încă în viață. Un medic din Iași a reușit să identifice ce anume i-a grăbit moartea tânărului. Cazul a fost unul deosebit de complex, iar rudele sale nu sunt împăcate nici acum cu cauza descrisă de medici. 

Tânărul nu a renunțat să muncească nici când boala părea să își intre pe deplin în drepturi, el făcând numeroasea drumuri între Danemarca și România. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel