Un medic s-a aruncat de pe o clădire din București
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Un medic s-a aruncat de pe o clădire din București / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un medic s-a aruncat de pe o clădire din București / Foto: Captură video Realitatea Plus
Un medic s-a aruncat de pe o clădire din Capitală.

Tragedie în Capitală. Un bărbat de 34 de ani a decedat după ce a căzut, joi, de la etajul superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

"La faţa locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum şi poliţişti din cadrul secţiei. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, joi, Agerpres.

În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Trupul neînsufleţit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Realitatea Plus transmite că bărbatul care s-a aruncat de la etaj este medic de profesie.

Și mama copilului înecat în piscină s-a sinucis

Un alt caz tragic s-a întâmplat în orașul dâmbovițean Găești. Acolo, un copil de 4 ani s-a înecat, aseară, în piscina din curtea casei, transmite Realitatea Plus. Medicii l-au resuscitat mai mult de jumătate de oră, dar fără succes, copilul fiind declarat decedat. Șocată de cele întâmplate, mama băiețelului a fugit într-o pădure din apropiere locuinței, unde și-a luat viața.

Peste 100 de oameni au căutat-o ore întregi de jur-împrejurul Găeștiului. În această dimineață, a fost găsită fără viață, spânzurată într-un copac, nu departe de casa ei. Cei de la Ambulanță au resuscitat-o, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea.

Mama gemenilor care au căzut de la etajul 10 și-a primit sentința din partea instanței

Mama gemenilor care au decedat în luna august a anului trecut după ce au căzut de la etajul al zecelea al unui bloc din Ploieşti a fost condamnată, joi, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, decizia nefiind definitivă.

Conform hotărârii postate pe portalului instanţelor de judecată, Judecătoria Ploieşti a condamnat-o pe Vizu Andreea Violeta la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe un termen de cinci ani.

De asemenea, instanţa interzice inculpatei exercitarea mai multor drepturi, inclusiv cel de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, părinteşti şi de a fi tutore sau curator, pe o perioadă de 5 ani.

Totodată, impune condamnatei să frecventeze trei programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Prahova sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Judecătoria menţine măsura obligării la tratament medical cu privire la Vizu Andreea Violeta până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată.

Anterior, Judecătoria Ploieşti a admis o acţiune introdusă de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova care a solicitat în instanţă decăderea din drepturile părinteşti a femeii care mai are un băieţel în vârstă de circa şase ani. Vezi mai mult despre aceste subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel