Un medic, fost profesor UMF Cluj, s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui hotel
Autor: Crişan Andreescu | Publicat pe: 21 oct, 14:05
WhatsApp
Dorli Blaga a murit. Ultima dorință sfidată
Un fost cadru didactic de la UMF Cluj (până în septembrie 2021) s-a sinucis miercuri, 20 octombrie, aruncându-se de la etajul unui hotel. Acesta era și medic specialist în genetică medicală și lucra și la un important spital din Cluj-Napoca.

Poliția a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, echipajele medicale prezente la fața locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, potrivit stiridecluj.ro.

”Universitatea de Medicină și Farmacie își exprimă regretul și tristețea la aflarea veștii trecerii în neființă a fostului nostru coleg. Domnul doctor nu mai era cadru didactic în cadrul universității noastre, relația contractuală cu domnia sa fiind încheiată.

G Ad:

Întreaga comunitate academică își exprimă compasiunea și transmit sincere condoleanțe celor apropiați. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familie şi de cei dragi”, au transmis cei de la UMF Cluj.

Relația contractuală a medicului cu UMF se terminase în luna septembrie 2021.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro